Real pakt noodzakelijke driepunter tegen Sevilla, clean sheet voor Courtois

  1. 30' - Geel - Daniel Carriço
  1. 90+2' - Doelpunt - Luka Modric (2 - 0)
  2. 88' - Verv. Dani Ceballos door Federico Valverde
  3. 86' - Verv. Sergio Escudero door Bryan Gil
  4. 85' - Geel - Simon Kjær
  5. 78' - Doelpunt - Casemiro (1 - 0)
  6. 77' - Verv. Lucas Vázquez door Isco
  7. 75' - Verv. André Silva door Munir El Haddadi
  8. 71' - Verv. Wissam Ben Yedder door Quincy Promes
  9. 65' - Geel - Dani Ceballos
  10. 61' - Geel - Casemiro
  11. 54' - Geel - Éver Banega
  78'goal Casemiro1 - 0
  90+2'goalLuka Modric2 - 0

  Real Madrid heeft een goede zaak gedaan in de topper tegen Sevilla. Na de rust ging de Koninklijke op en over zijn rechtstreekse tegenstander voor plaats drie dankzij Casemiro en Modric. Thibaut Courtois oogde nog niet topfit, maar kon de 0 wel op het bord houden.

  Door een blessure bij doublure Keylor Navas stond Courtois na een heupblessure iets sneller dan verwacht weer in doel. De nationale nummer 1 liet zich af en toe nog op een minder soepel loopje betrappen, maar kon voor de pauze een achterstand voorkomen. Bij de beste kans voor Sevilla maakte hij de hoek goed klein en Escudero besloot in het zijnet.

   

  Bij Real Madrid was het een mager beestje voor de koffie, maar Solari kreeg zijn manschappen in de tweede helft wel aan het werk. De druk van Real groeide gestaag en Sevilla kwam niet meer in het stuk voor. Op echt doelgevaar was het wel wachten tot minuut 68. Een schot van Ceballos spatte uiteen op de lat.

   

  De dreiging van de Koninklijke kwam eigenlijk altijd van afstandsschoten en in minuut 78 draaide Casemiro er eindelijk eentje binnen. Hij brak de ban met een hard en geplaatst schot. Vaclik was kansloos. Pas in de toegevoegde tijd deed Modric er nog een goal bij. Oog in oog met de keeper bleef hij koel. Door de zege schuift Real nu naar plaats 3. De kloof op Atletico blijft speelbaar.

  Bekijk de goals van Real Madrid

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94. Einde: 2-0. Real Madrid pakt een belangrijke driepunter tegen Sevilla na een dominante tweede helft. Casemiro en Modric zorgden voor de 2-0.
  2. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  3. tweede helft, minuut 92. Modric maakt het helemaal af! In het slot nog een extra doelpunt voor de thuisploeg. Modric blijft jagen en mag het alleen afmaken. De Gouden Bal plaatst de bal naast de doelman: 2-0.
  4. Luka Modric (Real Madrid) scoort met zijn rechtervoet. Het staat 2 - 0. tweede helft, minuut 92.
  5. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 92 door Luka Modric van Real Madrid. 2, 0.
  6. tweede helft, minuut 91. Isco zet zich achter de bal voor een vrijschop. Zijn poging begint te laat te vallen. De tijd tikt weg. Real doet hier een prima zaak in het klassement.
  7. Er komen 3 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  8. Isco (Real Madrid) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 90.
  9. Daniel Carriço (Sevilla) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Karim Benzema (Real Madrid). tweede helft, minuut 89.
  10. tweede helft, minuut 88. Vervanging bij Real Madrid, Federico Valverde erin, Dani Ceballos eruit
  11. tweede helft, minuut 88. Een tegenprik van Real Madrid na een goeie bal van Vinicius op Benzema. Maar plots fluit de scheidsrechter. Niemand weet wat er aan de hand is. .
  12. Pablo Sarabia neemt de hoekschop voor Sevilla. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 87.
  13. Franco Vázquez (Sevilla) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Isco (Real Madrid). tweede helft, minuut 86.
  14. tweede helft, minuut 86. Vervanging bij Sevilla, Bryan Gil erin, Sergio Escudero eruit
  15. Gele kaart voor Simon Kjær van Sevilla tijdens tweede helft, minuut 85
  16. Real Madrid krijgt een vrije trap. Simon Kjær (Sevilla) haalde Luka Modric onderuit. tweede helft, minuut 85.
  17. Pablo Sarabia neemt de hoekschop voor Sevilla. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 85.
  18. tweede helft, minuut 85. Real Madrid is wel tevreden met de 1-0. Het houdt de bal nu gewoon in de ploeg. Kan Courtois een clean sheet pakken?
  19. tweede helft, minuut 78. Daar is de goal! Wat een heerlijke treffer! Casemiro forceert eindelijk de beslissing. Hij schiet de 1-0 onhoudbaar binnen. De bal krult precies en stevig naar de rechterbovenhoek. Vaclik vliegt nog naar de juiste kant, maar zijn hand is te slap om de pegel te stoppen. .