• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Real Madrid wint op een diefje, Ceballos velt ex-club

  1. 42' - Geel - Sergio Ramos
  2. 35' - Geel - Luka Modric
  3. 13' - Doelpunt - Luka Modric (0 - 1)
  4. 4' - Geel - Andrés Guardado
  1. 88' - Doelpunt vrije trap - Dani Ceballos (1 - 2)
  2. 88' - Verv. Antonio Sanabria door Loren Morón
  3. 86' - Geel - William Carvalho
  4. 85' - Verv. Andrés Guardado door Ryad Boudebouz
  5. 82' - Verv. Federico Valverde door Brahim Díaz
  6. 74' - Verv. Sergio Reguilón door Dani Ceballos
  7. 67' - Doelpunt - Sergio Canales (1 - 1)
  8. 67' - Verv. Francis Guerrero door Tello
  9. 62' - Geel - Federico Valverde

  Real Madrid heeft nog eens een driepunter op zak gestoken in de competitie, al liep het opnieuw niet van een leien dakje. Real Betis verdiende vooral op basis van de tweede helft meer. Bij de bezoekers viel met Karim Benzema overigens een zoveelste speler uit.

  Na de 1 op 6 tegen Villarreal en Real Sociedad probeerde T1 Solari het vanavond eens met een driemansdefensie. Dat plannetje leek zijn vruchten af te werpen, want nog voor het kwartier knalde Modric de 0-1 met een pegel op het bord.

   

  Real Madrid had die score kunnen verdubbelen, maar deed dat niet. In de tweede helft betaalde het daar een prijs voor, want Real was plots nergens meer. Met Benzema zag het bovendien weer eens een speler uitvallen. Hij voegt zich in het rijtje met onder meer Courtois, Kroos, Asensio en Bale.

   

  Halfweg het tweede bedrijf kreeg Real Betis loon naar werken. Sergio Canales glipte door de buitenspelval en schoof de gelijkmaker door de benen van Navas. De VAR deed er nog zijn zegje over, maar keurde de 1-1 goed.

   

  Real leek op nieuw puntenverlies af te stevenen, maar in de slotminuten sloeg met Dani Ceballos een ex-Betis-speler nog keihard toe. Hij krulde een vrijschop slim binnen en bracht Real weer op10 punten van leider Barcelona.

  Bekijk de doelpunten:

  Fase per fase