• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Solari moet met zijn Real Madrid door het stof in Eibar

  einde
  30
  1. 44' - Geel - Gareth Bale
  2. 36' - Geel - Jordán
  3. 34' - Geel - Marc Cucurella
  4. 16' - Doelpunt - Gonzalo Escalante (1 - 0)
  1. 88' - Verv. Kike García door Pablo De Blasis
  2. 83' - Verv. Fabián Orellana door Sergio Álvarez
  3. 74' - Verv. Marco Asensio door Vinícius Júnior
  4. 74' - Verv. Sergi Enrich door Charles
  5. 63' - Verv. Luka Modric door Isco
  6. 57' - Doelpunt - Kike García (3 - 0)
  7. 54' - Verv. Álvaro Odriozola door Dani Carvajal
  8. 52' - Doelpunt - Sergi Enrich (2 - 0)
  16'Gonzalo Escalante1 - 0
  52'Sergi Enrich2 - 0
  57'Kike García3 - 0

  Santiago Solari heeft zijn eerste nederlaag geleden als coach van Real Madrid. Op bezoek bij Eibar leken de oude kwalen van Real weer de kop op te steken. De hernieuwde titelambities krijgen op die manier toch weer een knauw.

  Met 4 klinkende zeges én een contract als hoofdcoach op zak, kon Santiago Solari comfortabel op de bank plaatsnemen in Eibar. Hij zag hoe zijn Real nog behoorlijk goed aan de match begon, ook al moest Courtois Kike met een wonderbaarlijke save van een vroege 1-0 houden.

   

  Minder geluk had Courtois 10 minuten later, toen Sergi Enrich vlak voor zijn neus opdook. De Belgische doelman smoorde het schot, maar in de rebound kon Escalante wel scoren.

   

  Daarna zakte de match als een pudding in elkaar. De glans van de sterren van Real, Modric, Kroos, Bale, Benzema,... was uitermate mat. In 5 minuten kort na de rust zette Eibar ook de Real-defensie pijnlijk te kijk. Odriozola en Varane zagen er niet goed uit.

   

  Courtois zorgde er met 2 reddingen nog voor dat de schade niet nog hoger opliep, maar een afgang was niet meer af te wenden. Als Barcelona vanavond wint bij Atletico zet het Real toch weer op 7 punten.

  De doelpunten uit Eibar-Real Madrid

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94. Einde: 3-0. De eerste nederlaag van Solari is een feit. Real Madrid leek weer sterk op het Real Madrid onder Lopetegui. Is er eigenlijk wel zoveel veranderd, kun je je afvragen? Hulde wel voor Eibar, dat strijdlust koppelde aan verfijning.
  2. tweede helft, minuut 93. We zijn begonnen aan de laatste minuut van de extra tijd. Eigenlijk heeft niemand er nu nog zin in, behalve dan de fans van Eibar, die getuige waren van een historische zege van hun club.
  3. tweede helft, minuut 90. Een wanhoopspoging van Bale vliegt bijna het charmante stadion van Eibar uit. Tekenend voor het dramatische spel van Real.
  4. tweede helft, minuut 89. Een 4e goal lijkt op dit moment waarschijnlijker dan een eerredder voor Real Madrid. Bij de thuisploeg blijven ze zich de longen uit het lijf lopen.
  5. tweede helft, minuut 88. Vervanging bij SD Eibar, Pablo De Blasis erin, Kike García eruit
  6. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij SD Eibar, Sergio Álvarez erin, Fabián Orellana eruit
  7. tweede helft, minuut 83. We kunnen nu stilaan zeggen dat een comeback van Real er niet meer inzit. De spelers zelf lijken er ook al niet meer in te geloven. Als Barcelona vanavond wint op Atletico, zet het Real op 7 punten.
  8. tweede helft, minuut 77. Nog eens Courtois. Invaller Charles probeert Courtois met een kunstige volley te grazen te nemen, maar de Belgische doelman ranselt de bal uit zijn doel.
  9. tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Real Madrid, Vinícius Júnior erin, Marco Asensio eruit