• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Real Madrid heeft handen vol met Valladolid, maar kan weer winnen

  einde
  20
  1. 45' - Geel - Marco Asensio
  1. 88' - Doelpunt strafschop - Sergio Ramos (2 - 0)
  2. 84' - Verv. Javier Moyano door Duje Cop
  3. 83' - Doelpunt - Vinícius Júnior (1 - 0)
  4. 76' - Verv. Leonardo Suarez door Oscar Plano
  5. 73' - Verv. Marco Asensio door Vinícius Júnior
  6. 71' - Verv. Gareth Bale door Lucas Vázquez
  7. 69' - Verv. Toni Villa door Daniele Verde
  8. 56' - Verv. Casemiro door Isco
  83'Vinícius Júnior1 - 0
  88'Sergio Ramos2 - 0

  In de Primera Division heeft Real Madrid opnieuw aangeknoopt met de zege. Na een 1 op 15, die coach Julen Lopetegui de kop koste, won Real moeizaam met 2-0 van Valladolid. Thibaut Courtois stond in doel bij de thuisploeg.

  Stug Valladolid geeft amper ruimte weg

  Na de 5-1-pandoering in de Clasico tegen Barcelona was het voor Real Madrid  hoog tijd om de rug te rechten tegen Real Valladolid. Coach Lopetegui mocht zijn boeltje pakken na de nederlaag, Solari nam de taken voorlopig over.

   

  Al snel werd het duidelijk dat het geen wandeling door het park zou worden voor de Koninklijke. Valladolid gaf maar weinig ruimte weg, dus zag Real Madrid geen andere opties dan de lange voorzetten boven te halen. Vooral op de linkerflank was Asensio een ware gesel voor de Valladolid-verdediging, maar zowel Bale, Benzema en Casemiro werkten de voorzetten niet af in de
  zestien.

   

  Valladolid hoopte op foutjes bij de thuisploeg om tegen te prikken, en die kwamen er ook. Sergio Ramos beleefde niet zijn beste eerste helft en ging twee keer in de fout. Hét sein voor de bezoekers om het doel van Courtois op te zoeken. Maar de precisie ontbrak. Eerst bereikte Antonito de vrijstaande Ünal niet voor doel en oog in oog met Courtois stond het vizier van de Spanjaard niet op scherp.

   

  Na 45 minuten stond de brilscore nog op het bord en was er nog veel werk aan de winkel voor Courtois en co na de rust.

  Courtois redt

  Courtois zag twee pegels op zijn lat afketsen.

  Real speelt met vuur, maar wint op het einde

  Maar ook in de tweede helft had Real de handen vol met een goed Valladolid. Het begon nog vurig, maar mocht nadien blij zijn dat het niet moest achtervolgen. Zowel Alcaraz en Villa zagen hun pegel uiteenspatten op de dwarsligger.

   

  In het Madrileense doel had Courtois niet al te veel werk, maar de Rode Duivel stond wel paraat wanneer het moest. Op een lage schuiver van man in vorm Villa ging hij goed plat en voorkwam hij erger. Nadien besloot Valladolid-coach Sergio om spelmaker Villa naar de kant te halen, het kantelmoment in de wedstrijd.

   

  Het tempo verdween als sneeuw voor de zon uit de wedstrijd en Real herstelde het evenwicht. Waar de wissels bij de bezoekers niet de verwachte resultaten opleverden, was dat bij de thuisploeg wel zo. Invaller Vinicius Junior sneed goed de zestien in, zocht de verste hoek, maar via het been van Kiko belandde de openingstreffer in eigen doel. De 2-0 van Sergio Ramos vanaf de stip duwde Valladolid helemaal kopje onder.

   

  Na een 1 op 15 kan Real Madrid voor het eerst sinds 22 september nog eens 3 punten pakken en springt het over Valladolid, dat op 16 punten blijft steken.

  Bekijk de goals van Real

  Real mag blij zijn dat het geen goal incasseerde

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94. EINDE. Einde van de wedstrijd. Real Madrid wint voor het eerst sinds 22 september en na een 1 op 15 nog eens in La Liga en klimt zo een paar plaatsjes omhoog in het klassement. .
  2. tweede helft, minuut 88. Ramos stift centraal in doel. Nu lijkt het helemaal over and out voor Valladolid. Ramos zet zich achter de elfmeter en pakt uit met een panenka. .
  3. Doelpunt na strafschop tijdens tweede helft, minuut 88 door Sergio Ramos van Real Madrid. 2, 0.
  4. tweede helft, minuut 88. Strafschop voor Real. Real Madrid krijgt de kans om de score te verdubbelen. Karim Benzema gaat neer in de zestien, strafschop! .
  5. tweede helft, minuut 84. Vervanging bij Real Valladolid, Duje Cop erin, Javier Moyano eruit
  6. tweede helft, minuut 83. Vincius opent de score, doelpunt komt op naam van Kiko. Het is dan toch prijs voor Real Madrid! De invaller heeft wel wat geluk bij zijn afwerking, want zijn schot wijkt nog af op een Valladolid-been: 1-0.
  7. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 83 door Vinícius Júnior van Real Madrid. 1, 0.
  8. tweede helft, minuut 80. Courtois moet weer even in actie komen. Een zwabberbal van invaller Verde lijkt in eerste instantie niet zo gevaarlijk, maar de Real-doelman heeft toch twee tijden nodig om redding te brengen. .