90+2'
Sandro Tonali
1 - 2
90+2'

In de Serie A heeft AC Milan in de toegevoegde tijd puntenverlies kunnen vermijden. Op bezoek bij Lazio zorgde Sandro Tonali in de 92e minuut voor de winning goal. Door de overwinning blijven de Rossoneri aan de leiding in Italië.

Na de 3-1-overwinning van stadsrivaal Inter tegen Roma kon AC Milan zich op bezoek bij Lazio geen puntenverlies veroorloven.

Een opdracht die klaar en duidelijk was, maar na 4 minuten nog wat moeilijker werd. Goaltjesdief Immobile haalde de trekker over en bracht de thuisploeg op voorsprong.

Milan beet zijn tanden stuk op de stugge Romeinse defensie, tot redder-in-nood Olivier Giroud de gelijkmaker kort na de rust al glijdend tegen de netten duwde.

De bezoekers duwden het gaspedaal helemaal in, al was het tot de 92e minuut wachten op de  verlossende 1-2 van Tonali.

Dankzij de zege behoudt Milan zijn voorsprong van 2 punten op titelverdediger Inter. De Nerazzurri hebben wel nog een wedstrijd minder gespeeld.

90+5'
Vrije trap voor SS Lazio. Alexis Saelemaekers (AC Milan) hield een tegenstander vast en dat had de scheidsrechter gezien.
90+2'

Sandro Tonali kan scoren voor AC Milan. De assist komt op naam van Zlatan Ibrahimovic.
SS Lazio
1-2
AC Milan
90+1'
Rade Krunic (AC Milan) zit in de problemen. Hij heeft nagetrapt en de scheidsrechters hebben het gezien.
90+1'

90'
Theo Hernandez (AC Milan) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
90'
Hoekschop voor AC Milan. Alexis Saelemaekers trapt die naar de tweede paal.
90'
Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
85'
SS Lazio krijgt een vrije trap. Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) haalde Toma Basic onderuit.
85'
Redding van Thomas Strakosha (SS Lazio), die de bal al duikend kan pareren.
85'
Ante Rebic (AC Milan) haalt uit met zijn linker...
84'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) stond buitenspel.
84'
Theo Hernandez neemt de hoekschop voor AC Milan. Hij dropt de bal centraal voor doel.
84'
84'
Rafael Leão (AC Milan) haalt uit met zijn linker...
83'
83'
Pierre Kalulu (AC Milan) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.