Lukaku verzilvert pingel, maar het is Lautaro die Inter over de streep trekt

  1. 89' - Verv. Antonio Sanabria door Andrea Belotti
  2. 89' - Verv. Mërgim Vojvoda door Amer Gojak
  3. 89' - Verv. Lautaro Martínez door Matías Vecino
  4. 88' - Verv. Achraf Hakimi door Matteo Darmian
  5. 85' - Doelpunt - Lautaro Martínez (1 - 2)
  6. 81' - Verv. Marcelo Brozovic door Alexis Sánchez
  7. 70' - Doelpunt - Antonio Sanabria (1 - 1)
  8. 67' - Verv. Simone Verdi door Simone Zaza
  9. 67' - Verv. Nicola Murru door Cristian Ansaldi
  10. 62' - Doelpunt strafschop - Romelu Lukaku (0 - 1)
  11. 56' - Verv. Roberto Gagliardini door Christian Eriksen
  12. 56' - Verv. Ivan Perišic door Ashley Young
  13. 53' - Geel - Roberto Gagliardini
  14. 49' - Verv. Daniele Baselli door Karol Linetty
  62'penalty goalRomelu Lukaku0 - 1
  70'goalAntonio Sanabria1 - 1
  85'goalLautaro Martínez1 - 2

  In de Serie A heeft Inter niet zonder moeite de drie punten veroverd op het veld van staartploeg Torino. Na een penalty van Romelu Lukaku was het uiteindelijk Lautaro Martinez die de leider over de streep trok.

  Inter ging bij een door corona gehavend Torino op zoek naar zijn 8e overwinning op rij, maar maakte in een fletse 1e helft nauwelijks iets klaar. Enkel een vroege kopbal van Lautaro Martinez zorgde voor wat afleiding in een voor het overige slaapverwekkend schouwspel.

   

  De leider had na ruim een uur voetballen uiteindelijk een penalty nodig om de ban te breken. Na een lompe duwfout van Izzo op Lautaro Martinez jaste Lukaku de bal beheerst binnen vanaf elf meter.

   

  Lang kon Inter evenwel niet genieten van zijn voorsprong. Na een warrige fase bij een corner duwde Sanabria van dichtbij de gelijkmaker binnen. Bij Inter hoopten ze even dat de VAR nog een reddingsboei zou gooien, maar het bleef stil in het oortje van scheidsrechter Valeri.

   

  En dus moesten de bezoekers in de laatste 20 minuten nog vol aan de bak. Het slotoffensief van de Nerazzurri was niet overweldigend, maar volstond toch om alsnog de drie punten te pakken. Een goed ingevallen Sanchez schilderde de bal op het hoofd van Lautaro Martinez, die knap overhoeks binnenkopte.

  De penalty van Lukaku:

  Lautaro Martinez beslist de match:

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  2. tweede helft, minuut 93. Einde. Scheidsrechter Valeri maakt een einde aan de wedstrijd. Inter doet wat het moet doen bij Torino, al liep het niet van een leien dakje. Lukaku en zijn maatje Lautaro Martinez waren opnieuw van goudwaarde voor de leider, die stadsrivaal Milan onder druk zet voor de topper tegen Napoli. .
  3. tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Torino, Andrea Belotti erin, Antonio Sanabria eruit
  4. tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Torino, Amer Gojak erin, Mërgim Vojvoda eruit
  5. tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Internazionale, Matías Vecino erin, Lautaro Martínez eruit
  6. tweede helft, minuut 88. Vervanging bij Internazionale, Matteo Darmian erin, Achraf Hakimi eruit
  7. tweede helft, minuut 87. Nog twee nieuwe gezichten bij Inter voor de slotminuten: Vecino en Darmian komen erin, Hakimi en doelpuntenmaker Lautaro gaan naar de kant. Torino gooit goaltjesdief Belotti nog in de strijd. .
  8. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 85 door Lautaro Martínez van Internazionale. 1, 2.
  9. tweede helft, minuut 85. Lautaro slaat toe! Het venijn zit in de staart voor Torino. Invaller Sanchez schildert de bal op het hoofd van Lautaro, die Sirigu te grazen neemt met een knappe overhoekse kopbal. .
  10. tweede helft, minuut 84. Randje buitenspel wordt Lukaku aangespeeld in de zestien. Net wanneer hij wil uithalen, zit de Torino-defensie ertussen. Dit was veelbelovend! .
  11. tweede helft, minuut 84. Als de stand blijft zoals hij is, kan Milan vanavond weer wat dichter bij de stadsrivaal sluipen. De Rossoneri moeten dan zelf wel winnen in de topper tegen Napoli. .
  12. tweede helft, minuut 81. Vervanging bij Internazionale, Alexis Sánchez erin, Marcelo Brozovic eruit
  13. tweede helft, minuut 76. Inter moet nu komen en heeft ook het meeste van het spel, maar echt dwingend is de leider toch ook niet. Kunnen de bezoekers in het slotkwartier alsnog een driepunter uit het vuur slepen? .
  14. tweede helft, minuut 75. Romelu Lukaku controleert de bal prima in de zestien en probeert Young te betrekken in de combinatie. De Engelsman krijgt de bal niet voor doel. .
  15. tweede helft, minuut 70. Geen VAR. Het was een bizarre fase voor het doel van Inter, waarbij een handvol spelers met veel theater tegen de grond ging. Maar de VAR komt niet tussenbeide en dus moet Inter weer vol aan de bak. .
  16. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 70 door Antonio Sanabria van Torino. 1, 1.
  17. tweede helft, minuut 68. Sanabria maakt gelijk. Torino gooit nog eens een bal in de zestien. Aan de tweede paal kopt Young het gevaar weg voor de neus van invaller Zaza. In het geharrewar na de corner duwt Sanabria zowaar de gelijkmaker binnen. .
  18. tweede helft, minuut 67. Vervanging bij Torino, Simone Zaza erin, Simone Verdi eruit
  19. tweede helft, minuut 67. Vervanging bij Torino, Cristian Ansaldi erin, Nicola Murru eruit