Lukaku verzilvert pingel, maar het is Lautaro die Inter over de streep trekt

  1. 89' - Verv. Antonio Sanabria door Andrea Belotti
  2. 89' - Verv. Mërgim Vojvoda door Amer Gojak
  3. 89' - Verv. Lautaro Martínez door Matías Vecino
  4. 88' - Verv. Achraf Hakimi door Matteo Darmian
  5. 85' - Doelpunt - Lautaro Martínez (1 - 2)
  6. 81' - Verv. Marcelo Brozovic door Alexis Sánchez
  7. 70' - Doelpunt - Antonio Sanabria (1 - 1)
  8. 67' - Verv. Simone Verdi door Simone Zaza
  9. 67' - Verv. Nicola Murru door Cristian Ansaldi
  10. 62' - Doelpunt strafschop - Romelu Lukaku (0 - 1)
  11. 56' - Verv. Roberto Gagliardini door Christian Eriksen
  12. 56' - Verv. Ivan Perišic door Ashley Young
  13. 53' - Geel - Roberto Gagliardini
  14. 49' - Verv. Daniele Baselli door Karol Linetty
  62'penalty goalRomelu Lukaku0 - 1
  70'goalAntonio Sanabria1 - 1
  85'goalLautaro Martínez1 - 2

  In de Serie A heeft Inter niet zonder moeite de drie punten veroverd op het veld van staartploeg Torino. Na een penalty van Romelu Lukaku was het uiteindelijk Lautaro Martinez die de leider over de streep trok.

  Inter ging bij een door corona gehavend Torino op zoek naar zijn 8e overwinning op rij, maar maakte in een fletse 1e helft nauwelijks iets klaar. Enkel een vroege kopbal van Lautaro Martinez zorgde voor wat afleiding in een voor het overige slaapverwekkend schouwspel.

   

  De leider had na ruim een uur voetballen uiteindelijk een penalty nodig om de ban te breken. Na een lompe duwfout van Izzo op Lautaro Martinez jaste Lukaku de bal beheerst binnen vanaf elf meter.

   

  Lang kon Inter evenwel niet genieten van zijn voorsprong. Na een warrige fase bij een corner duwde Sanabria van dichtbij de gelijkmaker binnen. Bij Inter hoopten ze even dat de VAR nog een reddingsboei zou gooien, maar het bleef stil in het oortje van scheidsrechter Valeri.

   

  En dus moesten de bezoekers in de laatste 20 minuten nog vol aan de bak. Het slotoffensief van de Nerazzurri was niet overweldigend, maar volstond toch om alsnog de drie punten te pakken. Een goed ingevallen Sanchez schilderde de bal op het hoofd van Lautaro Martinez, die knap overhoeks binnenkopte.

  De penalty van Lukaku:

  Lautaro Martinez beslist de match:

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  2. Armando Izzo (Torino) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren. tweede helft, minuut 94.
  3. tweede helft, minuut 93. Einde. Scheidsrechter Valeri maakt een einde aan de wedstrijd. Inter doet wat het moet doen bij Torino, al liep het niet van een leien dakje. Lukaku en zijn maatje Lautaro Martinez waren opnieuw van goudwaarde voor de leider, die stadsrivaal Milan onder druk zet voor de topper tegen Napoli. .
  4. Saša Lukic (Torino) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Nicolò Barella (Internazionale). tweede helft, minuut 92.
  5. Rolando Mandragora (Torino) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 91.
  6. Er komen 3 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  7. tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Torino, Andrea Belotti erin, Antonio Sanabria eruit
  8. tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Torino, Amer Gojak erin, Mërgim Vojvoda eruit
  9. tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Internazionale, Matías Vecino erin, Lautaro Martínez eruit
  10. tweede helft, minuut 88. Vervanging bij Internazionale, Matteo Darmian erin, Achraf Hakimi eruit
  11. Antonio Sanabria (Torino) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Alessandro Bastoni (Internazionale). tweede helft, minuut 88.
  12. tweede helft, minuut 87. Nog twee nieuwe gezichten bij Inter voor de slotminuten: Vecino en Darmian komen erin, Hakimi en doelpuntenmaker Lautaro gaan naar de kant. Torino gooit goaltjesdief Belotti nog in de strijd. .
  13. Alexis Sánchez (Internazionale) schildert een voorzet op het hoofd van Lautaro Martínez en die kopt de 1 - 2 tegen het net. tweede helft, minuut 85.
  14. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 85 door Lautaro Martínez van Internazionale. 1, 2.
  15. tweede helft, minuut 85. Lautaro slaat toe! Het venijn zit in de staart voor Torino. Invaller Sanchez schildert de bal op het hoofd van Lautaro, die Sirigu te grazen neemt met een knappe overhoekse kopbal. .
  16. Hoekschop voor Internazionale. Christian Eriksen trapt die naar de tweede paal. tweede helft, minuut 84.
  17. tweede helft, minuut 84. Randje buitenspel wordt Lukaku aangespeeld in de zestien. Net wanneer hij wil uithalen, zit de Torino-defensie ertussen. Dit was veelbelovend! .
  18. tweede helft, minuut 84. Als de stand blijft zoals hij is, kan Milan vanavond weer wat dichter bij de stadsrivaal sluipen. De Rossoneri moeten dan zelf wel winnen in de topper tegen Napoli. .
  19. Lautaro Martínez (Internazionale) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Saša Lukic (Torino). tweede helft, minuut 82.
  20. Bij Internazionale wordt de hoekschop genomen door Christian Eriksen. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal. tweede helft, minuut 82.