Romelu Lukaku druipt af, in de achtergrond knuffelen Conte en Inzaghi na de 1-1.

1. 16' - Verv. Stefan Radu door Bastos
  2. 30' - Doelpunt - Lautaro Martínez (0 - 1)
  3. 35' - Verv. Adam Marusic door Mohamed Fares
  1. 55' - Doelpunt - Sergej Milinkovic-Savic (1 - 1)
Serie A TIM - speeldag 3 - 04/10/20 - 15:02
30'
Lautaro Martínez
0 - 1
30'
55'
Sergej Milinkovic-Savic
55'
1 - 1

De topper tussen Lazio en Inter heeft geen winnaar opgeleverd. Inter kwam op voorsprong na een halfuur dankzij Lautaro, in de tweede helft maakte Milinkovic-Savic gelijk. De wedstrijd werd daarna ontsierd door twee rode kaarten.

Inter liet voor deze confrontatie nog geen enkel punt liggen. Het zakte dan ook met vertrouwen af naar de Italiaanse hoofdstad.

Met veel goede intenties trokken beide ploegen naar voren, maar veel werk kregen de twee doelmannen niet. Handanovic werd na twintig minuten spelen een eerste keer op de proef gesteld. Hij bokste een schotje van Luis Alberto weg.

Op het halfuur kwam Inter plots op voorsprong, zonder dat het voordien gevaarlijk was geweest. Lautaro Martinez kwam met wat geluk in balbezit in de zestien, maar werkte wel knap af.

Na de rust zakte het niveau bijna onder nul. Na tien minuten spelen kopte Milinkovic-Savic wel de 1-1 tegen het net na een perfecte voorzet van Acerbi, nadien begon een klein kaartenfestival.

Eerst mocht Immobile gaan douchen na een slagje in het aangezicht van Vidal, vijf minuten voor tijd duwde Sensi Patric tegen de grond. Tussendoor werd ook niet echt gevoetbald.

De puntendeling is vooral goed nieuws voor de andere topclubs.

90+5'

Het zit erop in Rome. Inter en Lazio delen de punten na een bedroevende topper.

90+5'
Achraf Hakimi neemt de hoekschop voor Internazionale. Hij dropt de bal centraal voor doel.
90+3'
90+3'
Vrije trap voor SS Lazio. Nicolò Barella (Internazionale) hield Joaquin Correa vast en dat had de scheidsrechter gezien.
90+3'

De toegevoegde tijd is begonnen, maar doelgevaar kwam er al even niet. Nu wel?

90+1'

90'
Joaquin Correa neemt de hoekschop voor SS Lazio. Hij dropt de bal centraal voor doel.
89'

Krijgen we nog een winnaar? Nog twee minuten op de klok.

88'

Lukaku probeert het achter zijn steunbeen op een voorzet van Hakimi. Niet de beste keuze van de Rode Duivel, die toch niet zijn beste wedstrijd speelt.

87'

Sensi duwt Patric van zich af. Rood voor de Inter-invaller.

87'

Brozovic op de paal

Een schot van Brozovic wijkt af en de bal spat uiteen op de paal. Hier komt Inter goed weg.

86'
SS Lazio
86'
86'
De poging wordt gered door Thomas Strakosha (SS Lazio), die geen rebound weggeeft.
86'
Marcelo Brozovic (Internazionale) haalt uit met zijn linker...
83'

Hakimi komt naar binnen met de bal aan de voet. Hij haalt uit, maar Strakosha staat op de juiste plaats.