1. 78' - Doelpunt - Radja Nainggolan (1 - 1)
Serie A TIM - speeldag 21 - 26/01/20 - 12:32
78'
Radja Nainggolan
1 - 1
78'

In de Serie A heeft Inter alweer dure punten laten liggen in de titelstrijd. De Milanezen raakten in eigen huis niet voorbij Cagliari. Uitgerekend Inter-huurling Radja Nainggolan hield de thuisploeg van de zege met een afgeweken schot.

Inter heeft last van een winterdip. De ploeg van Antonio Conte speelde de laatste 2 competitiewedstrijden gelijk. Daar moest de nieuwe aanwinst Ashley Young verandering in brengen tegen Cagliari. Hij mocht zijn eerste minuten maken voor de Milanezen.

Na een halfuur voetballen achtte Young zijn moment gekomen. Hij leverde vanop zijn rechterflank een voorzet af, Lautaro Martinez kopte die goed binnen. De 1-0 werkte bevrijdend voor Inter, dat het balbezit aan de bezoekers uit Sardinië moest laten.

Nainggolan nekt zijn werkgever

Na de pauze creëerde de thuisploeg de beste kansen. Lautaro Martinez speelde een goede match in de punt bij Inter. Toch eiste een speler van Cagliari de hoofdrol op. Nainggolan kreeg de bal in de voeten en haalde uit in zijn typische stijl. Zijn schot week af op Bastoni en verdween achter de rug van Handanovic in doel.

Conte voelde de bui hangen en stuurde zijn manschappen de aanval in. Inter kwam niet meer tot scoren, tot grote frustratie van de thuisploeg. Lautaro ging neer na een duel en wou de overtreding meekrijgen. Toen de scheidsrechter liet doorspelen, sloegen de stoppen van de Argentijn door. Hij schold Manganiello de huid vol en kreeg rood.

Inter blijft achter met 3 op 9 in de competitie. De Milanezen moeten nu ook vrezen voor de 2e plaats in de stand. Lazio kan vanavond over Inter springen als het wint in de Romeinse derby, Juventus kan bij winst in Napels 6 punten uitlopen.

Bekijk de doelpunten:

14:27

Inter speelt alweer gelijk

Voor de 3e wedstrijd op rij blijft Inter steken op 1-1. Lautaro opende de score voor Inter, maar een afgeweken schot van Nainggolan maakte die voorsprong ongedaan. Op het einde van de match was de Argentijnse spits van Inter nog betrokken in een woordenwisseling met de scheids. Hij moest met rood het veld verlaten.
90+5'

Lautaro is woedend en krijgt rood

Lautaro Martinez wordt gevloerd en schreeuwt om een overtreding. De Argentijn krijgt die niet en scheldt de scheidsrechter de huid vol. Hij mag vroegtijdig gaan douchen.
90+4'
90+3'
90+3'
Romelu Lukaku (Internazionale) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Ragnar Klavan (Cagliari).
90+2'
Alessandro Bastoni (Internazionale) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Paolo Faragò (Cagliari).
90+1'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Romelu Lukaku (Internazionale) stond buitenspel.
90+1'

90'
Inter denkt alleen nog maar aan aanvallen. De ploeg van Conte wil absoluut een 3e gelijkspel op rij vermijden.
90'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Giovanni Simeone (Cagliari) stond buitenspel.
89'
Federico Dimarco (Internazionale) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
88'
Federico Mattiello (Cagliari) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
87'
Nahitan Nández (Cagliari) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Alessandro Bastoni (Internazionale).
86'
Radja Nainggolan mag gaan rusten. De kapitein was belangrijk voor zijn ploeg. De Belg gaat meteen naar binnen voor verzorging. Hij moest een hard schot van Lukaku incasseren.
84'
Federico Mattiello (Cagliari) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
84'
Conte gebruikt al zijn wissels op om alsnog de overwinning te zoeken. Maken Sanchez en Dimarco het verschil?