1. 71' - Doelpunt - Alessandro Bastoni (0 - 1)
Serie A TIM - speeldag 20 - 19/01/20 - 15:04
71'
Alessandro Bastoni
0 - 1
71'

Inter Milaan heeft niet kunnen overtuigen tegen staartploeg Lecce. De ploeg van Romelu Lukaku kwam moeilijk tot scoren tegen het verdedigend blok van de thuisploeg. Juventus kan vanavond 4 punten uitlopen op Inter in de stand.

De net ingevallen Bastoni leek 20 minuten voor het einde van de match de verlosser te worden van Inter. Na een gesloten match tegen een stug Lecce kopte de Italiaan de 0-1 tegen de touwen. Inter leunde achterover na de voorsprong. Een beslissing die de ploeg zuur zou opbreken.

De ploeg van Conte dacht zijn schaapjes op het droge te hebben, maar daar besliste een tegenprik van Lecce anders over. Na een rommelige fase duwde Mancosu de gelijkmaker in het doel van Handanovic. Inter zocht nog naar het winnende doelpunt, maar vond geen opening.

Op papier had het eigenlijk een wandeling in het park moeten worden voor Lukaku en zijn ploegmaats. Het geplaagde Lecce verloor zijn laatste 4 competitiematchen. Inter begon dan ook sterk aan de match, maar was niet flitsend genoeg om de thuisploeg te bedreigen.

Aan het einde van de eerste helft kwamen de bezoekers uit Milaan nog goed weg. Scheidsrechter Giacomelli floot een penalty in het voordeel van Lecce. De VAR kwam tussen en veegde handspel van Sensi van tafel. De ploeg van Conte zag dat echter niet als een wake-upcall en bleef op een traag tempo de bal rondspelen.

Lukaku speelde 90 minuten bij Inter. Hij zat goed in de match en zette combinaties op, maar kon niet beslissend zijn. Het tweede puntenverlies op rij kan Inter heel duur te komen staan. Als Juventus vanavond wint van Parma, deelt de ploeg van Sarri een eerste tik uit in de titelstrijd.

16:59

Inter laat 2 punten liggen in Zuid-Italië

Na een gesloten match moet Inter tevreden zijn met een puntje. De ploeg van Conte vond geen antwoord op het verdedigend blok van Lecce. Juventus kan vanavond 4 punten uitlopen in de stand.
90+4'
Cristiano Biraghi neemt de hoekschop voor Internazionale. Hij dropt de bal centraal voor doel.
90+4'
Lautaro Martínez (Internazionale) kan aanleggen met zijn linkervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+4'
90+4'
Een heet standje voor het doel van Lecce. Gabriel lost de voorzet van Sanchez, andere invaller borja Valero kan niet profiteren. Ook de daaropvolgende hoekschop levert niks op.
90+3'
Biagio Meccariello (Lecce) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
90+2'
Nicolò Barella (Internazionale) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
90+2'
Bij Internazionale wordt de hoekschop genomen door Antonio Candreva. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.
90+1'
Alessandro Bastoni (Internazionale) verlengt de voorzet met zijn hoofd, maar zijn kopbal strandt op het lichaam van een verdediger.
90+1'
90+1'
Inter heeft nog 4 minuten om de 3 punten mee te nemen naar Milaan.
90+1'

88'
Borja Valero (Internazionale) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Filippo Falco (Lecce).
87'
Inter gaat uitdrukkelijk op zoek naar de winning goal. Onder impuls van een bedrijvige Sanchez zoeken de bezoekers wanhopig naar een opening.