Inspiratieloos Inter laat dure punten liggen op het veld van Lecce

  1. 32' - Geel - Antonio Candreva
  2. 20' - Geel - Giulio Donati
  1. 90+3' - Geel - Biagio Meccariello
  2. 88' - Geel - Borja Valero
  3. 83' - Verv. Marco Mancosu door Biagio Meccariello
  4. 83' - Verv. Marcelo Brozovic door Borja Valero
  5. 82' - Verv. Stefano Sensi door Alexis Sánchez
  6. 77' - Doelpunt - Marco Mancosu (1 - 1)
  7. 76' - Verv. Andrea Rispoli door Filippo Falco
  8. 71' - Doelpunt - Alessandro Bastoni (0 - 1)
  9. 68' - Verv. Diego Godín door Alessandro Bastoni
  10. 62' - Verv. Gianluca Lapadula door Zan Majer
  71'goalAlessandro Bastoni0 - 1
  77'goalMarco Mancosu1 - 1

  Inter Milaan heeft niet kunnen overtuigen tegen staartploeg Lecce. De ploeg van Romelu Lukaku kwam moeilijk tot scoren tegen het verdedigend blok van de thuisploeg. Juventus kan vanavond 4 punten uitlopen op Inter in de stand.

  De net ingevallen Bastoni leek 20 minuten voor het einde van de match de verlosser te worden van Inter. Na een gesloten match tegen een stug Lecce kopte de Italiaan de 0-1 tegen de touwen. Inter leunde achterover na de voorsprong. Een beslissing die de ploeg zuur zou opbreken.

   

  De ploeg van Conte dacht zijn schaapjes op het droge te hebben, maar daar besliste een tegenprik van Lecce anders over. Na een rommelige fase duwde Mancosu de gelijkmaker in het doel van Handanovic. Inter zocht nog naar het winnende doelpunt, maar vond geen opening.

   

  Op papier had het eigenlijk een wandeling in het park moeten worden voor Lukaku en zijn ploegmaats. Het geplaagde Lecce verloor zijn laatste 4 competitiematchen. Inter begon dan ook sterk aan de match, maar was niet flitsend genoeg om de thuisploeg te bedreigen.

   

  Aan het einde van de eerste helft kwamen de bezoekers uit Milaan nog goed weg. Scheidsrechter Giacomelli floot een penalty in het voordeel van Lecce. De VAR kwam tussen en veegde handspel van Sensi van tafel. De ploeg van Conte zag dat echter niet als een wake-upcall en bleef op een traag tempo de bal rondspelen.

   

  Lukaku speelde 90 minuten bij Inter. Hij zat goed in de match en zette combinaties op, maar kon niet beslissend zijn. Het tweede puntenverlies op rij kan Inter heel duur te komen staan. Als Juventus vanavond wint van Parma, deelt de ploeg van Sarri een eerste tik uit in de titelstrijd.

  Fase per fase

  1. einde, 16 uur 59. Inter laat 2 punten liggen in Zuid-Italië. Na een gesloten match moet Inter tevreden zijn met een puntje. De ploeg van Conte vond geen antwoord op het verdedigend blok van Lecce. Juventus kan vanavond 4 punten uitlopen in de stand.
  2. tweede helft, minuut 95 match afgelopen
  3. Cristiano Biraghi neemt de hoekschop voor Internazionale. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 94.
  4. tweede helft, minuut 94. Een heet standje voor het doel van Lecce. Gabriel lost de voorzet van Sanchez, andere invaller borja Valero kan niet profiteren. Ook de daaropvolgende hoekschop levert niks op.
  5. Gele kaart voor Biagio Meccariello van Lecce tijdens tweede helft, minuut 93
  6. Biagio Meccariello (Lecce) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Cristiano Biraghi (Internazionale). tweede helft, minuut 93.
  7. Nicolò Barella (Internazionale) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 92.
  8. Bij Internazionale wordt de hoekschop genomen door Antonio Candreva. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal. tweede helft, minuut 92.
  9. Bij Internazionale wordt de hoekschop genomen door Antonio Candreva. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal. tweede helft, minuut 91.
  10. tweede helft, minuut 91. Inter heeft nog 4 minuten om de 3 punten mee te nemen naar Milaan.
  11. Er komen 4 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  12. Gele kaart voor Borja Valero van Internazionale tijdens tweede helft, minuut 88
  13. Borja Valero (Internazionale) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Filippo Falco (Lecce). tweede helft, minuut 88.
  14. tweede helft, minuut 87. Inter gaat uitdrukkelijk op zoek naar de winning goal. Onder impuls van een bedrijvige Sanchez zoeken de bezoekers wanhopig naar een opening. .
  15. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Lecce, Biagio Meccariello erin, Marco Mancosu eruit
  16. tweede helft, minuut 83. Conte heeft genoeg gezien en wil de boel omgooien met een dubbele wissel. Alexis Sanchez en Borja Valero moeten in de slotminuten voor 3 punten zorgen.
  17. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Internazionale, Borja Valero erin, Marcelo Brozovic eruit
  18. tweede helft, minuut 82. Vervanging bij Internazionale, Alexis Sánchez erin, Stefano Sensi eruit
  19. Pech voor Lecce, want het schot van Filippo Falco strandt op de paal. tweede helft, minuut 81.