• home
 • video
 • pas verschenen

  Gelijkmaker Lukaku volstaat niet om Inter op kop te brengen in Serie A

  einde
  22
  1. 44' - Geel - Antonio Candreva
  2. 30' - Doelpunt - Gervinho (1 - 2)
  3. 26' - Doelpunt - Yann Karamoh (1 - 1)
  4. 23' - Doelpunt - Antonio Candreva (1 - 0)
  5. 13' - Geel - Nicolò Barella
  1. 90' - Geel - Matteo Darmian
  2. 89' - Geel - Luigi Sepe
  3. 84' - Verv. Gervinho door Antonino Barillà
  4. 84' - Verv. Roberto Gagliardini door Matteo Politano
  5. 81' - Geel - Sebastiano Esposito
  6. 73' - Verv. Lautaro Martínez door Sebastiano Esposito
  7. 71' - Verv. Yann Karamoh door Mattia Sprocati
  8. 66' - Verv. Riccardo Gagliolo door Giuseppe Pezzella
  9. 66' - Verv. Diego Godín door Stefan de Vrij
  10. 51' - Doelpunt - Romelu Lukaku (2 - 2)
  23'Antonio Candreva1 - 0
  26'Yann Karamoh1 - 1
  30'Gervinho1 - 2
  51'Romelu Lukaku2 - 2

  Inter is vergeten te profiteren van het puntenverlies van leider Juventus. Romelu Lukaku hielp de Nerazzuri wel om een achterstand uit te wissen tegen Parma, maar een 2-2-gelijkspel volstaat niet om naar de koppositie in de Serie A te springen.

  Candreva opende na 23 minuten de debatten. Zijn schot op doel week af op een Parma-been en liet doelman Sepe zo kansloos. Amper drie minuten later was het weer een speler van Inter die kon scoren, maar wel eentje die op uitleenbasis voor Parma speelt. Karamoh profiteerde van een slechte terugspeelpass van Brozovic om op de doelman af te gaan.

   

  Parma bleef lekker voetballen en Karamoh deed enkele minuten later zijn moederclub opnieuw pijn. Hij hield vier verdedigers aan de praat en legde dan netjes breed voor Gervinho: 1-2.

   

  Conte hield zijn spelers lang in de kleedkamer en dat had effect want Inter toonde een ander gezicht. Lukaku kon ook snel scoren, maar hij moest wel bijna vijf minuten wachten om te vieren nadat hij de bal tegen de netten gejaagd had. De lijnrechter had buitenspel gezien van Candreva bij de voorzet, maar de VAR trok de buitenspellijn en zo werd de goal van de Rode Duivel toch goedgekeurd. De vreugde was niet bijzonder groot want Inter wou vooral nog een derde keer scoren.

   

  Dat lukte Lukaku en co ondanks een stevig slotoffensief niet meer. Het bleef bij een punt in eigen huis. Dat smaakt zuur want Inter had eigenlijk een zege nodig om over concurrent Juventus te springen.

  De goal van Romelu Lukaku

  De andere doelpunten

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 99. Einde:2-2. Alleen Lukaku kon nog scoren na de pauze. Inter blijft steken op 2-2 en laat de kans liggen om over Juventus te springen.
  2. tweede helft, minuut 97. Esposito biedt excuses aan aan Lukaku. De 17-jarige spits snoept de Belg een kopkans af. Hij springt voor de neus van Lukaku naar de bal en duwt over.
  3. tweede helft, minuut 94. Esposito baalt. De jongeling kiest voor een spectaculaire volley. Hij neemt de bal in een tijd op de slof en krult nipt voorbij de tweede paal. .
  4. tweede helft, minuut 93. Een belegering van het doel van Parma in de slotfase. Voorlopig houden de bezoekers stand. .
  5. tweede helft, minuut 91. 7 minuten! Het oponthoud bij de gelijkmaker van Lukaku laat zich voelen. De assistent houdt zijn bordje omhoog en we krijgen maar liefst 7 minuten extra. .
  6. Gele kaart voor Matteo Darmian van Parma tijdens tweede helft, minuut 90
  7. tweede helft, minuut 90. Nog een corner voor Inter. De Vrij kan er met zijn hoofd bij, maar duwt naast. Romelu Lukaku loopt in, maar komt een centimeter te laat. .
  8. tweede helft, minuut 89. Handspel? Neen. Romelu Lukaku krijgt een kopkans in minuut 88. Die gaat niet in doel, maar bij de thuisploeg heeft iedereen handspel gezien. De scheidsrechter wuift het protest weg. .
  9. Gele kaart voor Luigi Sepe van Parma tijdens tweede helft, minuut 89
  10. tweede helft, minuut 87. Een interessante vrije trap voor Inter na een fout op Politano. Wie gaat dit voor zijn rekening nemen? Politano knalt pardoes tegen de muur en ook de herneming wordt niets.