4. 90+2' - Doelpunt - Enzo Tchato (5 - 2)
Ligue 1 Uber Eats - speeldag 2 - 13/08/22 - 21:00
Enzo Tchato
5 - 2
Enzo Tchato
90+2'

Na 2 speeldagen zit de teller van PSG al op 10 doelpunten. Mbappé, die eerst nog een strafschop miste, maakte vanavond zijn 1e competitiegoal. Neymar was goed voor 2 goals tegen Montpellier.

Bekijk de penaltymisser van Mbappé

Neymar zet zijn strafschop wel om

Neymar vermijdt penalty-trauma

Kylian Mbappé baalde toen Montpellier-doelman Omlin halfweg de 1e helft naar de juiste hoek dook bij zijn strafschop.

Neymar bleef 20 minuten later wel koelbloedig vanaf 11 meter en vermeed zo een penalty-trauma voor PSG.

Montpellier was de speelbal van PSG. Met een kopbal zette Neymar na de rust de 3-0 op het bord.

Mbappé wiste zijn penaltymisser nog uit met zijn 1e competitiegoal van het seizoen.

Bekijk de 3-0 van Neymar

Ook Mbappé pikte zijn goaltje mee

90+3' tweede helft
90+2'

Doelpunt voor

Enzo Tchato kan scoren voor Montpellier. De assist komt op naam van Khalil Fayad.
5-2
Montpellier
Enzo Tchato
Montpellier
90+1'

2 - extra time

Er komen 2 minuten extra tijd bij.
90'
Valère Germain (Montpellier) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain).
86'
Ontgoocheling bij Paris Saint-Germain, want het doelpunt van Neymar wordt afgekeurd nadat de VAR de beelden heeft bekeken.
84'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain) stond buitenspel.
83'
Téji Savanier (Montpellier) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
82'
Lionel Messi (Paris Saint-Germain) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
81'
Redding van Jonas Omlin (Montpellier), die de bal al duikend kan pareren.
81'
Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) haalt uit met zijn linker...
80'
Sergio Ramos (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
80'
Arnaud Souquet (Montpellier) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Neymar (Paris Saint-Germain).
78'
Marco Verratti (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Téji Savanier (Montpellier).
77'
Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
77'
Lionel Messi neemt de hoekschop voor Paris Saint-Germain. Hij dropt de bal centraal voor doel.
77'
Neymar (Paris Saint-Germain) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
76'
Téji Savanier (Montpellier) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Lionel Messi (Paris Saint-Germain).
75'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Arnaud Souquet (Montpellier) stond buitenspel.