Ga naar de inhoud

BEKIJK: PSG doet zijn job tegen Angers, maar moet titelfeestje nog even uitstellen

 1. 45+2' - Doelpunt - Sergio Ramos (0 - 2)
 1. 78' - Verv. Azzedine Ounahi door Thomas Mangani
 2. 77' - Doelpunt - Marquinhos (0 - 3)
 3. 71' - Verv. Eric Ebimbe door Édouard Michut
 4. 50' - Geel - Eric Ebimbe
45+2'goalSergio Ramos0 - 2
77'goal Marquinhos0 - 3

De sterren van Paris Saint-Germain hebben een makkelijke zege geboekt op het veld van Angers. Lang leken Mbappé en co klaar voor een titelfeest, maar Marseille werkte tot tweemaal toe een achterstand weg tegen Nantes.

Mocht PSG vandaag al vieren, of gooide Marseille roet in het eten? Dat was de vraag die op ieders lippen brandde in de Franse hoofdstad.


Kylian Mbappé had wel trek in een feestje. Met een streep zette hij zijn ploeg op voorsprong tegen Angers. Sergio Ramos deelde in de vreugde en kopte niet veel later de dubbele voorsprong tegen de touwen.


Opdracht volbracht voor de Parijzenaren. Dus kon de bank checken wat er in Marseille gebeurde. De nummer 2 in de stand moest winnen om de titelstrijd in leven te houden, maar kwam tweemaal op achterstand tegen Nantes.


Payet stelde met een twee penalty's orde op zaken, Harit zorgde voor de 3-2 in Zuid-Frankrijk. PSG moet nog even wachten om de champagne te ontkurken, al kan het met 15 punten voorsprong wel op beide oren slapen.

Treffers van Mbappé en Ramos:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Fase per fase

 1. tweede helft, minuut 93 match afgelopen
 2. Geen clementie voor Édouard Michut, de VAR bevestigt de rode kaart. tweede helft, minuut 92.
 3. Er komen 2 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
 4. Angers SCO krijgt een vrije trap. Édouard Michut (Paris Saint-Germain) haalde Romain Thomas onderuit. tweede helft, minuut 89.
 5. Souleyman Doumbia (Angers SCO) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Xavi Simons (Paris Saint-Germain). tweede helft, minuut 88.
 6. Thilo Kehrer (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Batista Mendy (Angers SCO). tweede helft, minuut 87.
 7. Rodrigue Ninga (Angers SCO) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander. tweede helft, minuut 85.
 8. Pierrick Capelle (Angers SCO) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Édouard Michut (Paris Saint-Germain). tweede helft, minuut 84.
 9. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Marin Jakolis (Angers SCO) stond buitenspel. tweede helft, minuut 82.
 10. Idrissa Gueye (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander. tweede helft, minuut 82.
 11. Pierrick Capelle (Angers SCO) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren. tweede helft, minuut 81.
 12. Abdoulaye Bamba (Angers SCO) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren. tweede helft, minuut 80.
 13. Idrissa Gueye (Paris Saint-Germain) haalt uit met zijn rechter... tweede helft, minuut 79.
 14. tweede helft, minuut 78. Vervanging bij Angers SCO, Thomas Mangani erin, Azzedine Ounahi eruit
 15. Ángel Di María (Paris Saint-Germain) schildert een voorzet op het hoofd van Marquinhos en die kopt de 0 - 3 tegen het net. tweede helft, minuut 77.
 16. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 77 door Marquinhos van Paris Saint-Germain. 0, 3.
 17. Hoekschop voor Paris Saint-Germain. Ángel Di María trapt die naar de tweede paal. tweede helft, minuut 76.
 18. Anthony Mandrea (Angers SCO) blijft goed naar de bal kijken en duwt de bal weg. tweede helft, minuut 76.
 19. Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) haalt uit met zijn rechter... tweede helft, minuut 76.
 20. Georginio Wijnaldum (Paris Saint-Germain) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 75.