Paniek bij PSG ondanks zege: Lionel Messi boos op coach na vroege wissel

  1. 6' - Geel - Ángel Di María
  1. 90+3' - Doelpunt - Mauro Icardi (2 - 1)
  2. 89' - Geel - Nuno Mendes
  3. 86' - Verv. Ander Herrera door Georginio Wijnaldum
  4. 86' - Verv. Lucas Paquetá door Habib Keita
  5. 82' - Verv. Ángel Di María door Mauro Icardi
  6. 80' - Geel - Anthony Lopes
  7. 79' - Verv. Xherdan Shaqiri door Rayan Cherki
  8. 76' - Verv. Lionel Messi door Achraf Hakimi
  9. 67' - Geel - Marquinhos
  10. 66' - Doelpunt strafschop - Neymar (1 - 1)
  11. 65' - Verv. Karl Toko Ekambi door Houssem Aouar
  12. 65' - Verv. Jérôme Boateng door Sinaly Diomandé
  13. 54' - Doelpunt - Lucas Paquetá (0 - 1)
  66' Neymar1 - 1
  90+3'Mauro Icardi2 - 1

  Eén gespreksonderwerp na PSG - Lyon: niet de ultieme winner van Mauro Icardi, maar wel de wissel van Lionel Messi. Mauricio Pochettino haalde zijn landgenoot een kwartier voor tijd naar de kant. En Messi liet duidelijk merken dat hij het daar niet mee eens was...

  Ook in zijn derde wedstrijd voor PSG kwam Messi niet tot scoren. Al kon de Argentijn zijn ogen niet geloven toen in minuut 76 het bordje van de vierde ref met zijn rugnummer de hoogte in zag gaan.

  Messi slofte naar de kant en liep zijn trainer Mauricio Pochettino straal voorbij, terwijl die zijn sterspeler nog iets wilde vertellen. Met enkele grimassen liet de Argentijn ook nog eens duidelijk merken wat hij van de wissel vond.

  Een smet op de feestavond van PSG. De Parijzenaars waren op achterstand gekomen na een treffer van Paquetá. Maar via een penalty van Neymar en een goal in extra tijd van Icardi sleepte hij alsnog de zege uit de brand.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 96 match afgelopen
  2. Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) schildert een voorzet op het hoofd van Mauro Icardi en die kopt de 2 - 1 tegen het net. tweede helft, minuut 93.
  3. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 93 door Mauro Icardi van Paris Saint-Germain. 2, 1.
  4. Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Bruno Guimaraes (Olympique Lyon). tweede helft, minuut 92.
  5. Er komen 4 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  6. Thilo Kehrer (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Houssem Aouar (Olympique Lyon). tweede helft, minuut 90.
  7. Rayan Cherki (Olympique Lyon) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 90.
  8. Gele kaart voor Nuno Mendes van Paris Saint-Germain tijdens tweede helft, minuut 89
  9. Nuno Mendes (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Rayan Cherki (Olympique Lyon). tweede helft, minuut 89.
  10. Georginio Wijnaldum (Paris Saint-Germain) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 89.
  11. Neymar neemt de hoekschop voor Paris Saint-Germain. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 88.
  12. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Neymar (Paris Saint-Germain) stond buitenspel. tweede helft, minuut 87.
  13. tweede helft, minuut 86. Vervanging bij Paris Saint-Germain, Georginio Wijnaldum erin, Ander Herrera eruit
  14. tweede helft, minuut 86. Vervanging bij Olympique Lyon, Habib Keita erin, Lucas Paquetá eruit
  15. Neymar (Paris Saint-Germain) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 85.
  16. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Islam Slimani (Olympique Lyon) stond buitenspel. tweede helft, minuut 84.
  17. tweede helft, minuut 82. Vervanging bij Paris Saint-Germain, Mauro Icardi erin, Ángel Di María eruit
  18. Marquinhos (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Lucas Paquetá (Olympique Lyon). tweede helft, minuut 82.
  19. De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Ángel Di María (Paris Saint-Germain), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt. tweede helft, minuut 81.
  20. Houssem Aouar (Olympique Lyon) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 80.