69'
Kylian Mbappé
69'
4 - 2

PSG heeft met veel moeite de 3 punten thuisgehouden tegen Bordeaux. Onder meer dankzij de 200e goal van Edinson Cavani in het shirt van PSG werd het 4-3. Smet op de zege was de rode kaart van Neymar.

Eerst het goede nieuws: PSG heeft zijn voorsprong op eerste achtervolger Marseille uitgebreid tot 13 punten, Edinson Cavani mocht nog een keer starten van coach Thomas Tuchel en bedankte met zijn 200e doelpunt voor de Franse kampioen en daarnaast scoorden ook Marquinhos (2x) en Mbappé.

Maar ondanks de zege was er ook veel "slecht" nieuws. Aanvoerder Thiago Silva viel al vroeg in de wedstrijd uit met een spierblessure, doelman Rico blunderde bij de 2-2 van Bordeaux en Neymar werd van het veld gestuurd in de extra tijd. Toch zal de zege deugd doen voor PSG na de nederlaag eerder deze week in Dortmund in de Champions League.

90+2'
Girondins de Bordeaux krijgt een vrije trap. Neymar (Paris Saint-Germain) haalde Yacine Adli onderuit.
90+2'
Youssouf Sabaly (Girondins de Bordeaux) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Pablo Sarabia (Paris Saint-Germain).
90+2'

90+2'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) stond buitenspel.
90+1'
Ontgoocheling bij Paris Saint-Germain, want het doelpunt van Mauro Icardi wordt afgekeurd nadat de VAR de beelden heeft bekeken.
85'
Presnel Kimpembe (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Nicolas De Preville (Girondins de Bordeaux).
84'
Rubén Pardo (Girondins de Bordeaux) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
81'
Thilo Kehrer (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
80'
Nicolas De Preville (Girondins de Bordeaux) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
77'
Loris Benito (Girondins de Bordeaux) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain).
77'
De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Yacine Adli (Girondins de Bordeaux), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt.
76'
Redding van Sergio Rico (Paris Saint-Germain), die de bal al duikend kan pareren.
76'
Yacine Adli (Girondins de Bordeaux) haalt uit met zijn rechter...
76'
Juan Bernat (Paris Saint-Germain) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Youssouf Sabaly (Girondins de Bordeaux).
76'
74'
Edinson Cavani (Paris Saint-Germain) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
73'
Nicolas De Preville neemt de hoekschop voor Girondins de Bordeaux. Hij dropt de bal centraal voor doel.