The Emirates FA Cup - speeldag 1 - 26/01/20 - 14:02
3 - 0
76'
76'
4 - 0

Manchester City heeft Fulham zonder moeite opzij gezet in de vierde ronde van de FA Cup. kevin De Bruyne hoefde niet van de bank te komen, invaller Denis Odoi (Fulham) zag City 2 keer voor en 2 keer na de rust scoren: 4-0.

Fulham kreeg al na 6 minuten een uppercut: verdediger Ream maakte een penaltyfout op Gabriel Jesus: Rood voor de verdediger van Fulham en Gündogan verzilverde de penalty: 1-0. Vanaf dan kon City op cruise-control de wedstrijd afwerken.

Bernardo Silva maakte de heerlijke 2-0 voor de rust. Na de pauze sloeg Gabriel Jesus twee keer toe in 4 minuten. De Braziliaan was telkens trefzeker met een kopbal.

City-coach Pep Guardiola kon het zich veroorloven om sterren als Ederson, Agüero en De Bruyne een hele wedstrijd op de bank te laten. Bij Fulham mocht Denis Odoi invallen in het slotkwartier, maar dan was de match al helemaal gespeeld.

Bekijk de doelpunten uit Man.City-Fulham

90+2'
Fulham
76'
76'

Manchester City

Gabriel Jesus (Manchester City) scoort. Het staat 4 - 0.
76'
73'

Gabriel Jesus (Manchester City) scoort. Het staat 3 - 0.
45+2' eerste helft
22'
9'

Ilkay Gündogan (Manchester City) legt de bal op de stip en zet de strafschop om.