Schitterend nieuws voor Liverpool : Crystal Palace snoept Man City dure punten af

  1. 44' - Geel - Cheikhou Kouyaté
  1. 90' - Geel - Odsonne Edouard
  2. 83' - Geel - Conor Gallagher
  3. 65' - Verv. Jean-Philippe Mateta door Odsonne Edouard
  4. 65' - Verv. Michael Olise door Jordan Ayew
  5. 54' - Geel - Jack Grealish

  De titelstrijd leek even op slot in de Premier League, maar niets is minder waar. Op het veld van Crystal Palace bleef leider Man City steken op een scoreloos gelijkspel.

  In een kansarme wedstrijd moest City vrede nemen met een puntje in Londen. Kevin De Bruyne speelde 90 minuten, bij de thuisploeg bleef Christian Benteke op de bank. 

   

  Het meest tevreden met dit resultaat zijn ze ongetwijfeld in Liverpool. Het team van Jürgen Klopp won afgelopen zaterdag wel op het veld van Brighton en kan indien het zijn inhaalmatch wint terug op 1 punt van Man City komen.

   

  Het is nu al uitkijken naar 10 april. Dan ontvangt Manchester City Liverpool in een onvervalste titelkraker. 

  Lees ook:

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 96 match afgelopen
  2. Conor Gallagher (Crystal Palace) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 91.
  3. Er komen 5 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  4. Aymeric Laporte (Manchester City) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren. tweede helft, minuut 90.
  5. Gele kaart voor Odsonne Edouard van Crystal Palace tijdens tweede helft, minuut 90
  6. Odsonne Edouard (Crystal Palace) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Kyle Walker (Manchester City). tweede helft, minuut 90.
  7. Kevin De Bruyne (Manchester City) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Nathaniel Clyne (Crystal Palace). tweede helft, minuut 88.
  8. De poging wordt gered door Ederson (Manchester City), die geen rebound weggeeft. tweede helft, minuut 85.
  9. Wilfried Zaha (Crystal Palace) haalt uit met zijn rechter... tweede helft, minuut 85.
  10. Gele kaart voor Conor Gallagher van Crystal Palace tijdens tweede helft, minuut 83
  11. Conor Gallagher (Crystal Palace) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op João Cancelo (Manchester City). tweede helft, minuut 83.
  12. Odsonne Edouard (Crystal Palace) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 82.
  13. Rodri (Manchester City) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Conor Gallagher (Crystal Palace). tweede helft, minuut 82.
  14. Bij Manchester City wordt de hoekschop genomen door Kevin De Bruyne. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal. tweede helft, minuut 81.
  15. Jack Grealish (Manchester City) kan aanleggen met zijn linkervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 81.
  16. João Cancelo (Manchester City) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Wilfried Zaha (Crystal Palace). tweede helft, minuut 80.
  17. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Phil Foden (Manchester City) stond buitenspel. tweede helft, minuut 77.
  18. Jack Grealish (Manchester City) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 77.
  19. Hoekschop voor Manchester City. Riyad Mahrez trapt die naar de tweede paal. tweede helft, minuut 76.
  20. Kevin De Bruyne (Manchester City) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Cheikhou Kouyaté (Crystal Palace). tweede helft, minuut 74.