United kan tegen Everton voor de 9e keer op rij de nul niet houden

  1. 43' - Doelpunt - Anthony Martial (1 - 0)
  2. 34' - Geel - Mason Greenwood
  1. 90+2' - Verv. Demarai Gray door Lewis Dobbin
  2. 76' - Geel - Abdoulaye Doucouré
  3. 72' - Verv. Anthony Gordon door Tom Davies
  4. 70' - Verv. Fred door Paul Pogba
  5. 65' - Doelpunt - Andros Townsend (1 - 1)
  6. 57' - Verv. Edinson Cavani door Cristiano Ronaldo
  7. 57' - Verv. Anthony Martial door Jadon Sancho
  43'goalAnthony Martial1 - 0
  65'goalAndros Townsend1 - 1

  Manchester United (4e) kon vandaag een rechtsreekse concurrent van zich afschudden. Maar The Red Devils konden tegen Everton - de vijfde in de stand - opnieuw de nul niet houden. Dat is al de negende keer op rij voor Ronaldo en co ...

  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

   

  Het is al de 9e keer op een rij dat Manchester United (4e) de nul niet kon houden. En dat hebben The Red Devils vandaag cash betaald tegen Everton, de vijfde in de Premier League-stand.

   

  United-trainer Solskjaer startte met doelpuntenmachine Cristiano Ronaldo op de bank. Maar ook de wisselstukken waren wakker vandaag. Het was zijn vervanger, Anthony Martial, die de 1-0 binnenlepelde in de eerste helft. 

   

  Na de rust domineerde United comfortabel, maar De Gea kon zijn netten opnieuw niet proper houden. Gray en Doucouré brachten de rode verdediging even in verlegenheid en speelden Townsend knap vrij voor de goal. De Everton-aanvaller bracht de blauwhemden koelbloedig langszij. 

   

  In een spannend slot drukte invaller Ronaldo en co Everton nog plat, maar het was United dat even moest bibberen. Verdediger Yerry Mina scoorde nog, maar de vlag van de lijnrechter ging de lucht in.

  Bekijk het doelpunt van Martial:

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 95 match afgelopen
  2. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Cristiano Ronaldo (Manchester United) stond buitenspel. tweede helft, minuut 94.
  3. Yerry Mina (Everton) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Jadon Sancho (Manchester United). tweede helft, minuut 93.
  4. tweede helft, minuut 92. Vervanging bij Everton, Lewis Dobbin erin, Demarai Gray eruit
  5. Salomón Rondón (Everton) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Scott McTominay (Manchester United). tweede helft, minuut 91.
  6. Er komen 4 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  7. De poging wordt gered door Jordan Pickford (Everton), die geen rebound weggeeft. tweede helft, minuut 90.
  8. Jadon Sancho (Manchester United) haalt uit met zijn rechter... tweede helft, minuut 90.
  9. Vrije trap voor Everton. Paul Pogba (Manchester United) hield Yerry Mina vast en dat had de scheidsrechter gezien. tweede helft, minuut 87.
  10. Ontgoocheling bij Everton, want het doelpunt van Yerry Mina wordt afgekeurd nadat de VAR de beelden heeft bekeken. tweede helft, minuut 86.
  11. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Yerry Mina (Everton) stond buitenspel. tweede helft, minuut 85.
  12. Demarai Gray neemt de hoekschop voor Everton. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 85.
  13. Abdoulaye Doucouré (Everton) kan aanleggen met zijn linkervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 85.
  14. Paul Pogba (Manchester United) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren. tweede helft, minuut 84.
  15. Bruno Fernandes neemt de hoekschop voor Manchester United. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 84.
  16. Paul Pogba (Manchester United) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 82.
  17. Bruno Fernandes (Manchester United) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren. tweede helft, minuut 79.
  18. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Mason Greenwood (Manchester United) stond buitenspel. tweede helft, minuut 77.
  19. Gele kaart voor Abdoulaye Doucouré van Everton tijdens tweede helft, minuut 76
  20. Abdoulaye Doucouré (Everton) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Bruno Fernandes (Manchester United). tweede helft, minuut 76.