Een rentree door de grote poort: Cristiano Ronaldo scoort twee keer voor Manchester United

  1. 45+2' - Doelpunt - Cristiano Ronaldo (1 - 0)
  1. 90+2' - Doelpunt - Jesse Lingard (4 - 1)
  2. 85' - Verv. Joe Willock door Jeff Hendrick
  3. 85' - Verv. Bruno Fernandes door Donny van de Beek
  4. 85' - Verv. Mason Greenwood door Anthony Martial
  5. 84' - Verv. Ciaran Clark door Jamal Lewis
  6. 80' - Doelpunt - Bruno Fernandes (3 - 1)
  7. 77' - Verv. Javier Manquillo door Jacob Murphy
  8. 66' - Verv. Jadon Sancho door Jesse Lingard
  9. 62' - Doelpunt - Cristiano Ronaldo (2 - 1)
  10. 60' - Geel - Paul Pogba
  11. 56' - Doelpunt - Javier Manquillo (1 - 1)

  Cristiano Ronaldo heeft de torenhoge verwachtingen bij zijn terugkeer naar Manchester United en de Premier League meteen ingelost. De Portugese superster scoorde 2 keer bij zijn rentree tegen Newcastle: 4-1.

  Old Trafford geniet van rentree van "CR7"

  Alles stond op Old Trafford in het teken van de grote rentree. Wanneer Cristiano Ronaldo na 12 jaar en 118 dagen nog eens het rode shirt aantrok, barstte het "Theatre Of Dreams"haast uit zijn voegen toen "CR7" de grasmat betrad.

  Newcastle United zou zich wel niet zomaar gewonnen geven. De bezoekers trokken een dubbele afweergordel op en prikten met de pijlsnelle Saint-Maximin vaak gevaarlijk tegen. De fans van ManU moesten het dan maar doen met enkele afstandsschoten.

   

  Tot Cristiano Ronaldo zijn moment gekomen vond. De poulain van de fans dook als een duiveltje uit een doosje op de goede plek op en kon zo de rebound makkelijk in doel tikken.


  Dat heet dan terugkeren door de grote poort. Nog steeds met datzelfde killerinstinct waarmee hij in 2009 afscheid nam van de "Mancunians". Al was die kans afwerken wel een eitje.

  Geen sleet op goalgetter

  De Grote Ronaldo Show ging ook na de rust onverstoord verder. Manquillo had er net 1-1 van gemaakt wanneer Shaw Ronaldo een keer diep stuurde. 2 keer knipperen met de ogen en zijn 2e van de namiddag hing tegen de touwen.

  Bruno Fernandes (met een heerlijke krul) en Jesse Lingard (in blessuretijd) pikten ook hun doelpuntje mee. Maar de man in de spotlights was uiteraard Cristiano Ronaldo.


  Neen, er zit nog geen sleet op de 36-jarige goalgetter genaamd Cristiano Ronaldo. 

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94 match afgelopen
  2. tweede helft, minuut 93. Einde. En zo zit de wedstrijd erop. Manchester United houdt de 3 punten thuis met dank aan de succesvolle rentree van Cristiano Ronaldo die 2 keer scoorde. Ook Bruno Fernandes en Jesse Lingard pikten hun doelpunt nog mee.  .
  3. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 92 door Jesse Lingard van Manchester United. 4, 1.
  4. tweede helft, minuut 91. GOAL! Lingard maakt er 4-1 van! Manchester United doet er nog een doelpunt bij. Jesse Lingard maakt zich goed vrij en viseert de hoek. Een succesrecept zo blijkt.  .
  5. tweede helft, minuut 87. De wedstrijd lijkt nu toch wel gespeeld. Niet alleen omdat de tijd er bijna op zit, maar ook omdat Newcastle na de 3-1 maar moeilijk iets in elkaar kan boksen.  .
  6. tweede helft, minuut 85. Vervanging bij Newcastle United, Jeff Hendrick erin, Joe Willock eruit
  7. tweede helft, minuut 85. Vervanging bij Manchester United, Donny van de Beek erin, Bruno Fernandes eruit
  8. tweede helft, minuut 85. Vervanging bij Manchester United, Anthony Martial erin, Mason Greenwood eruit
  9. tweede helft, minuut 84. Vervanging bij Newcastle United, Jamal Lewis erin, Ciaran Clark eruit
  10. tweede helft, minuut 81. GOAL! Fernandes met de 3-1! Bruno Fernandes krijgt wel erg veel tijd en ruimte om aan te leggen. De Portugees krult het leer van buiten de 16 heerlijk in doel. Fraaie treffer. .
  11. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 80 door Bruno Fernandes van Manchester United. 3, 1.
  12. tweede helft, minuut 79. Weinig druk. Het balbezit is voor Manchester United en de thuisploeg tikt het leer rustig rond. Newcastle United lijkt niet meteen aanstalten te maken om hoger druk te zetten.  .
  13. tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Newcastle United, Jacob Murphy erin, Javier Manquillo eruit
  14. tweede helft, minuut 68. Schot Joelinton. Wie denkt dat Newcastle nu dood en begraven is, think again. Joelinton vuurt een bom af op het doel van de "Mancunians" waarop De Gea een goeie reflex in huis heeft.  .
  15. tweede helft, minuut 66. Vervanging bij Manchester United, Jesse Lingard erin, Jadon Sancho eruit
  16. tweede helft, minuut 63. GOAL! Ronaldo met zijn 2e van de dag! Lang hingen de bordjes niet gelijk. Cristiano Ronaldo zorgt er eigenhandig voor dat ManU weer op voorsprong komt. Shaw bedient de Portugees perfect en die mikt het leer tussen de benen van de doelman. .
  17. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 62 door Cristiano Ronaldo van Manchester United. 2, 1.
  18. Gele kaart voor Paul Pogba van Manchester United tijdens tweede helft, minuut 60
  19. tweede helft, minuut 57. GOAL! Manquillo maakt er 1-1 van! En plots staat Newcastle United op gelijke hoogte. Almiron zet de tegenaanval op gang en na een stationnetje bij Saint-Maximin kan Manquillo overhoeks binnen trappen: 1-1. Alles weer te herdoen. .