BEKIJK: Leandro Trossard trapt Brighton in de 90e minuut voorbij Brentford

  1. 37' - Verv. Adam Webster door Jakub Moder
  2. 18' - Geel - Bryan Mbeumo
  3. 7' - Geel - Sergi Canos
  1. 90' - Doelpunt - Leandro Trossard (0 - 1)
  2. 83' - Verv. Marc Cucurella door Solly March
  3. 76' - Verv. Shandon Baptiste door Frank Onyeka
  4. 75' - Geel - Kristoffer Ajer
  5. 69' - Verv. Vitaly Janelt door Mathias Jensen
  6. 64' - Verv. Danny Welbeck door Alexis Mac Allister
  7. 61' - Verv. Sergi Canos door Mads Roerslev
  8. 58' - Geel - Shane Duffy
  9. 56' - Geel - Joël Veltman
  90'goalLeandro Trossard0 - 1

  Leandro Trossard heeft het drukke programma met de Rode Duivels goed verteerd. Onze landgenoot was in de 90e minuut de matchwinnaar tegen Brentford.

  Brighton speelde een flauwe partij bij Brentford, maar kon dus rekenen op een flits van Leandro Trossard. Hij zette aan de rand van de zestien twee verdedigers in de wind en draaide de 0-1 in de benedenhoek.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 93 match afgelopen
  2. De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt. tweede helft, minuut 92.
  3. De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt. tweede helft, minuut 91.
  4. Er komen 4 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91.
  5. Leandro Trossard kan scoren voor Brighton & Hove Albion. De assist komt op naam van Alexis Mac Allister. tweede helft, minuut 90.
  6. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 90 door Leandro Trossard van Brighton & Hove Albion. 0, 1.
  7. Bryan Mbeumo neemt de hoekschop voor Brentford. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 87.
  8. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Brighton & Hove Albion, Solly March erin, Marc Cucurella eruit
  9. Ivan Toney (Brentford) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Jakub Moder (Brighton & Hove Albion). tweede helft, minuut 81.
  10. Bryan Mbeumo (Brentford) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Joël Veltman (Brighton & Hove Albion). tweede helft, minuut 80.
  11. Leandro Trossard neemt de hoekschop voor Brighton & Hove Albion. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 80.
  12. Alexis Mac Allister (Brighton & Hove Albion) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 79.
  13. Frank Onyeka (Brentford) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Adam Lallana (Brighton & Hove Albion). tweede helft, minuut 79.
  14. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Leandro Trossard (Brighton & Hove Albion) stond buitenspel. tweede helft, minuut 76.
  15. tweede helft, minuut 76. Vervanging bij Brentford, Frank Onyeka erin, Shandon Baptiste eruit
  16. Gele kaart voor Kristoffer Ajer van Brentford tijdens tweede helft, minuut 75
  17. Shandon Baptiste (Brentford) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 70.
  18. tweede helft, minuut 69. Vervanging bij Brentford, Mathias Jensen erin, Vitaly Janelt eruit
  19. Vitaly Janelt (Brentford) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Alexis Mac Allister (Brighton & Hove Albion). tweede helft, minuut 68.
  20. Neal Maupay (Brighton & Hove Albion) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 65.