3. 82' - Doelpunt - Christian Benteke (1 - 5)
Premier League - speeldag 11 - 06/12/20 - 13:01
82'
Christian Benteke
1 - 5
82'

Christian Benteke heeft voor het eerst sinds juni nog eens de weg naar doel gevonden in de Premier League. De Belgische spits scoorde meteen twee keer op bezoek bij kneusje West Bromwich Albion. Crystal Palace won de partij met overtuigende 1-5-cijfers. Batshuayi kwam pas in minuut 81 het veld op.

Wilfried Zaha heeft nog eens zijn waarde voor Crystal Palace bewezen deze namiddag. Hij stond even aan de kant door een coronabesmetting, maar vond al snel weer zijn draai. Hij kreeg ook wat hulp van tegenstander Furlong. Die tike een bal van Zaha voorbij zijn eigen doelman.

West Brom beleeft een dramatische seizoensstart, maar leek even toch een vuist te kunnen maken. Gallagher zorgde op het halfuur voor de gelijkmaker. Maar enkele minuten later deed een rode kaart voor Pereira de match helemaal kantelen. Met een mannetje minder werd de thuisploeg helemaal weggespeeld.

Zaha scoorde nog twee keer en ook Christian Benteke, die voor het eerst dit seizoen in de basis stond, tekende voor twee doelpunten. De Rode Duivel kopte eerst een voorzet van Van Aanholt tegen de touwen en hij zette ook de 1-5-eindcijfers vast.

Het was een fijne namiddag voor Benteke en Crystal Palace

90+3'
Kyle Bartley (West Bromwich Albion) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
90+2'
Hoekschop voor West Bromwich Albion. Matthew Phillips trapt die naar de tweede paal.
90+1'

89'
Christian Benteke (Crystal Palace) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Darnell Furlong (West Bromwich Albion).
88'
West Bromwich Albion krijgt een vrije trap. Luka Milivojevic (Crystal Palace) haalde Darnell Furlong onderuit.
87'
Jairo Riedewald (Crystal Palace) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Conor Gallagher (West Bromwich Albion).
84'
Filip Krovinovic (West Bromwich Albion) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
82'

Christian Benteke kan scoren voor Crystal Palace. De assist komt op naam van Nathaniel Clyne.
81'
80'
74'
Luka Milivojevic (Crystal Palace) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Conor Gallagher (West Bromwich Albion).
70'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Christian Benteke (Crystal Palace) stond buitenspel.
70'
Wilfried Zaha (Crystal Palace) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Branislav Ivanovic (West Bromwich Albion).
67'
Luka Milivojevic neemt de hoekschop voor Crystal Palace. Hij dropt de bal centraal voor doel.
65'
Christian Benteke (Crystal Palace) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Romaine Sawyers (West Bromwich Albion).
62'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Karlan Grant (West Bromwich Albion) stond buitenspel.