• home
 • video
 • pas verschenen

  Manchester United en Bruno Fernandes branden een kaarsje voor de VAR

  1. 90+1' - Geel - Edinson Cavani
  2. 84' - Verv. Fred door Scott McTominay
  3. 79' - Verv. Marcus Rashford door Donny van de Beek
  4. 79' - Verv. Branislav Ivanovic door Filip Krovinovic
  5. 76' - Geel - Conor Gallagher
  6. 63' - Verv. Juan Mata door Edinson Cavani
  7. 62' - Verv. Karlan Grant door Callum Robinson
  8. 62' - Verv. Grady Diangana door Hal Robson-Kanu
  9. 56' - Doelpunt strafschop - Bruno Fernandes (1 - 0)

  Manchester United heeft een zuinige 1-0-zege behaald tegen staartploeg West Bromwich Albion. De man van de match was de VAR, die bij 2 penaltyfases besliste over de wedstrijd.

  2 matchen op een rij winnen was Manchester United nog niet gelukt dit seizoen en daar wou het vanavond verandering in brengen.

   

  Maar Bruno Fernandes raakte net na de rust Gallaghar en ook wel de bal. De scheidsrechter legde de bal op de stip. Maar de VAR riep de ref tot de orde en oordeelde dat Fernandes geen overtreding had gemaakt. Geen strafschop, United haalde opgelucht adem.

   

  Na handspel van West Brom-verdediger Furlong mocht Bruno Fernandes zelf een strafschop proberen om te zetten. Het schotje van de Portugees was veel te slap.

   

  Maar weer maakte de VAR Fernandes (en United) gelukkig met zijn tussenkomst. Doelman Johnstone was namelijk te vroeg van zijn lijn gegaan. Fernandes mocht de penalty opnieuw trappen en deze keer was het wel raak.

   

  Dankzij een 2e zege op een rij komt United weer postvatten in de linkerkolom. West Bromwich blijft troosteloos achter op de 18e plaats met 3 punten.

   

  De VAR besliste de wedstrijd.

  De VAR besliste de wedstrijd.

  Fase per fase