4. 86' - Doelpunt - Patrick Cutrone (2 - 0)
Premier League - speeldag 15 - 04/12/19 - 20:30
86'
Patrick Cutrone
86'
2 - 0

Wolverhampton heeft West Ham United geklopt met 2-0. Leander Dendoncker opende de score met zijn eerste Premier League-doelpunt van het seizoen.

Leander Dendoncker is dit seizoen een vaste waarde in de basiself van Wolverhampton. Hij kon nog niet scoren in de competitie (wel al in de kwalificaties van de Europa League) en daar bracht hij vanavond verandering in.

Na iets meer dan 20 minuten spelen, kreeg de Rode Duivel een corner van João Moutinho perfect op zijn voet. West Ham-doelman Martin had geen verhaal tegen de volley van de middenvelder: 1-0.

Ook in de tweede helft was de thuisploeg baas tegen het zwalpende West Ham. Enkele minuten voor het einde zette Cutrone de eindstand op het bord. Drie punten erbij voor Wolverhampton, dat knap vijfde wordt. West Ham zakt verder weg naar plaats 13.

90+3'
Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Nathan Holland (West Ham United).
90+2'
Andriy Yarmolenko (West Ham United) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+1'
Albian Ajeti (West Ham United) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
90+1'

89'
Felipe Anderson (West Ham United) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
88'
Adama Traoré (Wolverhampton Wanderers) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
86'

Doelpunt voor

Patrick Cutrone kan scoren voor Wolverhampton Wanderers. De assist komt op naam van Pedro Neto.
2-0
84'
De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Patrick Cutrone (Wolverhampton Wanderers) stond buitenspel.
82'
Aaron Cresswell (West Ham United) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
81'
80'
79'
Romain Saïss (Wolverhampton Wanderers) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
78'
Wolverhampton Wanderers krijgt een vrije trap. Aaron Cresswell (West Ham United) haalde een tegenstander onderuit.
73'
Redding van David Martin (West Ham United), die de bal al duikend kan pareren.
73'
Raúl Jiménez (Wolverhampton Wanderers) haalt uit met zijn rechter...
71'
67'
Wolverhampton Wanderers krijgt een vrije trap. Declan Rice (West Ham United) haalde João Moutinho onderuit.