• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Leicester swingt ook voorbij Arsenal, assist van Tielemans

  einde
  20
  1. 88' - Geel - Héctor Bellerín
  2. 80' - Verv. Lucas Torreira door Joe Willock
  3. 77' - Verv. Rob Holding door Nicolas Pépé
  4. 75' - Doelpunt - James Maddison (2 - 0)
  5. 74' - Verv. Harvey Barnes door Dennis Praet
  6. 68' - Doelpunt - Jamie Vardy (1 - 0)
  7. 60' - Verv. Ayoze Pérez door Demarai Gray
  8. 55' - Geel - Jonny Evans
  68'Jamie Vardy1 - 0
  75'James Maddison2 - 0

  In de Premier League ontpopt Leicester City zich steeds meer tot een flinke outsider. Leicester gaf niets weg tegen Arsenal en deelt nu de 2e plaats met Chelsea, op 5 punten van leider Liverpool. Youri Tielemans gaf de prachtige 1-0 aan.

  Arsenal wilde in het King Power Stadium de voeling met de top niet helemaal verliezen, maar beleefde weer een ontnuchterende avond. Het stelde met eigen ogen vast hoe Leicester zijn stek in het elitegroepje meer dan verdiend heeft.

   

  De thuisploeg tikte Arsenal zeker niet van de mat, maar liet toch weer zien dat dit elftal qua voetballend vermogen nog stukken beter presteert dan de kampioenenploeg van enkele jaren geleden.


  Halfweg het tweede bedrijf werd die bevinding nog eens prachtig geïllustreerd op het veld: Tielemans bewaarde het overzicht na een weergaloze aanval, Vardy was de afwerker met dienst.

   

  Een kwartier voor tijd werd Arsenal helemaal uitgeteld. Vardy was deze keer de aangever, goudhaantje Maddison knalde Leicester naast Chelsea op de 2e plaats.

  De briljante 1-0 van Leicester:

  Fase per fase