• home
 • video
 • pas verschenen

  Jeugdig Chelsea sprokkelt bij Norwich zijn eerste driepunter

  1. 43' - Geel - Marco Stiepermann
  2. 33' - Geel - Jorginho
  3. 30' - Doelpunt - Teemu Pukki (2 - 2)
  4. 17' - Doelpunt - Mason Mount (1 - 2)
  5. 6' - Doelpunt - Todd Cantwell (1 - 1)
  6. 3' - Doelpunt - Tammy Abraham (0 - 1)
  1. 90+1' - Verv. Mason Mount door Marcos Alonso
  2. 85' - Verv. Christian Pulisic door Willian
  3. 81' - Verv. Marco Stiepermann door Dennis Srbeny
  4. 81' - Verv. Tom Trybull door Mario Vrancic
  5. 81' - Verv. Moritz Leitner door Kenny McLean
  6. 75' - Verv. Tammy Abraham door Olivier Giroud
  7. 69' - Doelpunt - Tammy Abraham (2 - 3)

  Op de 3e speeldag van het seizoen heeft Chelsea zijn eerste overwinning van het seizoen behaald. Met Michy Batshuayi 90 minuten op de bank won het met 2-3 op het veld van Norwich City.

  Wie enkele minuten te laat kwam op Carrow Road had al twee doelpunten gemist. Tammy Abraham, die de voorkeur kreeg op Giroud en Batshuayi, opende al na 3 minuten de score. De jonge spits glipte door de buitenspelval en zette doelman Krul op het verkeerde been met een gekruist schot.

   

  Het antwoord van Norwich liet niet lang op zich wachten, want Cantwell hing enkele minuten later de bordjes weer in evenwicht. Iets voorbij het kwartier zette een andere jonkie Chelsea weer op voorsprong. Mason Mount mikte de bal netjes in het hoekje: 1-2.

   

  Maar opnieuw konden de jeugdige bezoekers - gemiddeld 24 jaar en 208 dagen - hun bonus niet vasthouden. Man in vorm Teemu Pukki zette Zouma in de wind en legde zijn 5e goal in 3 wedstrijden tegen het net.

   

  In een 2e helft met wisselende kansen trok Chelsea toch nog aan het langste eind. Abraham tekende met zijn tweede van de middag voor de 2-3. De gelijkmaker van Norwich viel op de lat.

  Fase per fase