90+3'
Patrick van Aanholt
1 - 2
90+3'

Crystal Palace is verrassend met de drie punten gaan lopen uit Old Trafford. David De Gea zag twee ballen in zijn buurt, allebei gingen ze binnen: 1-2. Bij het tweede doelpunt van de bezoekers ging de Spanjaard zeker niet vrijuit. United blijft met 4 op 9 hangen in de middenmoot van het klassement. Voor Palace is het de eerste zege van het seizoen.

Crystal Palace won voor het laatst in 1989 op Old Trafford. De bezoekers, met Christian Benteke op de bank, zakten dan ook niet met al te hoge verwachtingen af naar Manchester. Palace ontsnapte in de beginfase een paar keer aan de achterstand: James, McTominay en Rashford kregen de bal niet in doel.

Tegen de gang van het spel in, opende Ayew iets na het halfuur de score voor de bezoekers. Oog in oog met De Gea bleef de Ghanees ijzig kalm. Nog voor de rust kwam Palace, dat amper 26% van het balbezit had, dichtbij de 0-2. Cahill mocht wel nog van geluk spreken dat hij mocht blijven staan na een tackle op de doorgebroken Martial.

Ook na de koffie eiste Martial meteen een hoofdrol op. Kelly leek de Fransman onreglementair onderuit te halen in de zestien, scheidsrechter Tierney legde de bal niet op de stip en ook de VAR deed dat niet.

Niet veel later kreeg United toch de elfmeter die het verdiende. Nu voor een fout van Milivojevic op McTominay. Rashford eiste de bal op na de misser van Pogba vorige week, maar ook hij faalde vanaf de stip. Het leer spatte uiteen op de paal, goed voor de allereerste strafschopmisser ooit voor Rashford.

Na een plaatsbal van James kwam United vlak voor tijd toch verdiend langszij. Zijn fraaie krul leverde uiteindelijk geen punt op, want De Gea verkeek zich diep in de toegevoegde tijd op een inzet van Van Aanholt. Met 4 op 9 mist United zijn seizoensstart toch een beetje.

90+3'

Doelpunt voor

Patrick van Aanholt (Crystal Palace) scoort met zijn linkervoet. Het staat 1 - 2.
90+1'
Vrije trap voor Manchester United. James McCarthy (Crystal Palace) hield Juan Mata vast en dat had de scheidsrechter gezien.
90+1'

90'
Wilfried Zaha (Crystal Palace) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
89'

Daniel James kan scoren voor Manchester United. De assist komt op naam van Anthony Martial.
86'
86'
Vrije trap voor Crystal Palace. Anthony Martial (Manchester United) hield Luka Milivojevic vast en dat had de scheidsrechter gezien.
85'
83'
82'
Hoekschop voor Manchester United. Marcus Rashford trapt die naar de tweede paal.
80'
79'
Paul Pogba (Manchester United) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
79'
79'
Vrije trap voor Manchester United. Wilfried Zaha (Crystal Palace) hield Daniel James vast en dat had de scheidsrechter gezien.
78'
Scott McTominay (Manchester United) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
77'
77'
Ashley Young neemt de hoekschop voor Manchester United. Hij dropt de bal centraal voor doel.