• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Hazard schenkt Chelsea felbevochten punt met laat pareltje

  einde
  11
  1. 37' - Geel - Matt Doherty
  1. 90+2' - Doelpunt - Eden Hazard (1 - 1)
  2. 89' - Verv. Raúl Jiménez door Adama Traoré
  3. 82' - Verv. Diogo Jota door Morgan Gibbs-White
  4. 80' - Geel - Diogo Jota
  5. 78' - Geel - Antonio Rüdiger
  6. 75' - Geel - Willy Boly
  7. 72' - Verv. Jorginho door Willian
  8. 66' - Geel - Romain Saïss
  9. 61' - Verv. Pedro door Callum Hudson-Odoi
  10. 57' - Verv. Mateo Kovacic door Ruben Loftus-Cheek
  11. 56' - Doelpunt - Raúl Jiménez (0 - 1)
  56'Raúl Jiménez0 - 1
  90+2'Eden Hazard1 - 1

  Chelsea is in eigen huis blijven steken op een 1-1-gelijkspel tegen Wolverhampton. Eden Hazard voorkwam met een laat doelpunt de nederlaag voor Chelsea, dat door het puntenverlies de kans laat liggen om over Tottenham te wippen.

  Chelsea kon de wedstrijd aanvatten met vertrouwen dankzij een klein reeksje overwinningen, maar Wolverhampton bleek op Stamford Bridge een stugge tegenstander. De bezoekers spijkerden de eigen zestien dicht en lieten de bal aan de thuisploeg, die daar voor de rust maar weinig raad mee wist.

   

  Een doelpunt uit het niets van Jimenez brak de wedstrijd pas na de rust open. De Mexicaan kon na een snelle omschakeling de bal binnen frommelen en had daarbij ook wat geluk aan zijn zij. Het was het eerste en enige schot op doel van de Wolves.

   

  Na de 0-1 ging Chelsea naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar die viel pas erg laat. Na een waarschuwing van Willian was het uiteindelijk Eden Hazard die een punt uit het vuur sleepte. De Rode Duivel nam Rui Patricio te grazen met een heerlijke pegel in de verste hoek.

  De goal van Eden Hazard:

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 95. Het laatste fluitsignaal weerklinkt op Stamford Bridge. Wolverhampton leek op weg naar een hold-up, maar Eden Hazard sleepte in de extra tijd nog een punt uit het vuur. #CHEWOL.
  2. tweede helft, minuut 93.
  3. tweede helft, minuut 92. Hazard flikt het! Het is Eden Hazard die de nederlaag voorkomt. De Rode Duivel kapt naar binnen en mikt de bal van buiten de zestien in de verste hoek. Heerlijke goal!
  4. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 92 door Eden Hazard van Chelsea. 1, 1.
  5. tweede helft, minuut 91. Loftus-Cheek kapt zich vrij, maar kraakt zijn schot. Via Doherty hobbelt de bal over de achterlijn, de hoekschop levert niks op.
  6. tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Wolverhampton Wanderers, Adama Traoré erin, Raúl Jiménez eruit
  7. tweede helft, minuut 88. Rui Patricio behoedt Wolverhampton. Willian probeert de bal in de winkelhaak te krullen, maar het schot is niet precies genoeg. Toch moet Rui Patricio een flukse redding uit zijn mouw schudden om de gelijkmaker te voorkomen.
  8. tweede helft, minuut 86. Er resten Chelsea nog dik vijf minuten. Kan de thuisploeg de nederlaag nog vermijden?
  9. tweede helft, minuut 82. Vervanging bij Wolverhampton Wanderers, Morgan Gibbs-White erin, Diogo Jota eruit
  10. tweede helft, minuut 81. Wissel bij de bezoekers. Ook Wolverhampton wisselt een eerste keer. Jota mag gaan rusten en wordt afgelost door Gibbs-White.