• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard en co hebben donderpreek Sarri begrepen en overklassen rode lantaarn

  einde
  50
  1. 45+1' - Doelpunt strafschop - Eden Hazard (2 - 0)
  2. 27' - Verv. Isaac Mbenza door Steve Mounié
  3. 16' - Doelpunt - Gonzalo Higuaín (1 - 0)
  1. 86' - Doelpunt - David Luiz (5 - 0)
  2. 84' - Verv. Adama Diakhaby door Alex Pritchard
  3. 83' - Verv. N'Golo Kanté door Ruben Loftus-Cheek
  4. 77' - Verv. Eden Hazard door Callum Hudson-Odoi
  5. 70' - Verv. Jorginho door Mateo Kovacic
  6. 69' - Doelpunt - Gonzalo Higuaín (4 - 0)
  7. 67' - Verv. Philip Billing door Karlan Ahearne-Grant
  8. 66' - Doelpunt - Eden Hazard (3 - 0)
  16'Gonzalo Higuaín1 - 0
  45+1'Eden Hazard2 - 0
  66'Eden Hazard3 - 0
  69'Gonzalo Higuaín4 - 0
  86'David Luiz5 - 0

  Chelsea heeft tegen rode lantaarn Huddersfield Town een 0 op 9 vermeden. Higuain en Hazard waren goed voor de eerste vier doelpunten. Luiz zette de forfaitscore op het bord.

  Higuain opent zijn rekening in Premier League

  Na de 0 op 6, waaronder de 4-0-pandoering tegen Bournemouth, was het vandaag zaak voor Chelsea om nog eens uit te pakken met een knalprestatie. Dat moest gebeuren tegen rode lantaarn Huddersfield.

   

  En de eerste helft verliep meteen zoals gehoopt voor Chelsea-coach Sarri. Winteraanwinst Higuain opende zijn Premier League-rekening met een kanonskogel: 1-0.

   

  Huddersfield gaf zich niet gewonnen en trok meerdere keren in de tegenaanval. Al mocht dat niet baten. De beslissende pass ontbrak telkens, kenmerkend voor een ploeg in die positie.

   

  Net voor rust kreeg de thuisploeg een dubieuze strafschop toegewezen. Hazard liet het niet over zijn hart komen en vlamde de 2-0 genadeloos voorbij Lössl. Meteen goed voor de ruststand.

  Hazard swingt weer helemaal

  De tweede helft maakte Chelsea helemaal komaf met de bezoekers. Hazard legde de 3-0 binnen vanuit een enorm scherpe hoek, ook Higuain zag zijn tweede van de avond op een voortreffelijke manier binnenvliegen.

   

  Huddersfield kon nadien geen vuist meer maken en telde de seconden tot het laatste fluitsignaal af. David Luiz maakte het Londense feestje compleet. Met z’n krullenbol stootte hij de forfaitscore op het bord.

   

  Chelsea smeert Huddersfield zo zijn 18e (!) nederlaag van het seizoen aan. Zelf klimt het over Arsenal (dat morgen nog speelt) weer naar de vierde plek. 

  Het tweede doelpunt van Hazard

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94. EINDE. Einde van de wedstrijd. Chelsea vermijdt een 0 op 9 en pakt uit met een spetterende prestatie tegen Huddersfield. Hazard en Higuain deden hun club opnieuw openbloeien.
  2. tweede helft, minuut 91. Hudson-Odoi wil indruk maken op zijn coach en probeert zelf. De invaller koos beter voor een pass richting Higuain, die beter gepositioneerd stond.
  3. tweede helft, minuut 91. we krijgen 3 minuten extra tijd.
  4. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 86 door David Luiz van Chelsea. 5, 0.
  5. tweede helft, minuut 86. David Luiz stoot de 5-0 binnen. De forfaitscore staat op het bord. David Luiz kopt de 5-0 voorbij Lössl! .
  6. tweede helft, minuut 84. Vervanging bij Huddersfield Town, Alex Pritchard erin, Adama Diakhaby eruit
  7. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Chelsea, Ruben Loftus-Cheek erin, N'Golo Kanté eruit
  8. tweede helft, minuut 79. Bij Huddersfield snakken ze intussen al naar het laatste fluitsignaal. Chelsea speelt de bal lustig rond en zoekt nog een moment om het vijfde doelpunt in doel te leggen. Of kan de rode lantaarn nog voor een eerredder zorgen? .
  9. tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Chelsea, Callum Hudson-Odoi erin, Eden Hazard eruit