• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Chelsea kent een complete afgang bij Bournemouth

  1. 90+5' - Doelpunt - Charlie Daniels (4 - 0)
  2. 90+5' - Verv. Junior Stanislas door Chris Mepham
  3. 90+2' - Verv. Ryan Fraser door Charlie Daniels
  4. 77' - Verv. Mateo Kovacic door Ruben Loftus-Cheek
  5. 75' - Doelpunt - Joshua King (3 - 0)
  6. 72' - Geel - Andrew Surman
  7. 68' - Verv. David Brooks door Jordon Ibe
  8. 65' - Verv. Gonzalo Higuaín door Olivier Giroud
  9. 63' - Doelpunt - David Brooks (2 - 0)
  10. 61' - Verv. Pedro door Willian
  11. 47' - Doelpunt - Joshua King (1 - 0)
  47'Joshua King1 - 0
  63'David Brooks2 - 0
  75'Joshua King3 - 0
  90+5'Charlie Daniels4 - 0

  De 24e speeldag van de Premier League heeft Chelsea een stevige draai om de oren opgeleverd. Na de pauze zakte Chelsea helemaal in elkaar op het veld van Bournemouth: 4-0.

  0-0 na 45 minuten

  Bournemouth kroop tegen Chelsea al snel achteruit. Het eenrichtingsverkeer resulteerde na 7 minuten bijna in de 0-1, maar Kovacic kopte in duikvlucht het openingsdoelpunt via de vingers van Boruc tegen de lat.

   

  Chelsea probeerde de afweer van de thuisploeg wel te verschalken, maar was niet precies genoeg in de zestien. Boruc moest zich evenwel tonen op schoten van Azpilicueta en Hazard.

   

  Toen het spel verwaterde, voetbalde Bournemouth zich weer in de match. Ook Arrizabalaga was niet werkloos. De Spaanse doelman stond echter pal op de inzet van Stanislas. 

  Hazard kreeg Higuain naast zich, maar kon geen vuist maken.

  4-0 na 90 minuten

  Na enkele minuten in het tweede bedrijf werd Chelsea ijskoud gepakt, het begin van 45 pijnlijke minuten. King infiltreerde goed en ramde de 1-0 in doel.

   

  Chelsea omsingelde daarna weer het strafschopgebied van de thuisploeg, maar kwam niet verder dan een mislukte controle van Kanté in de zestien. Op het uur schoot het zichzelf nog eens in de voet. Balverlies van Luiz leidde de perfecte counter in, Brooks werkte klinisch af.

   

  De bezoekers bleven vechten met de bal en de thuisploeg bezegelde een kwartier voor tijd het lot van Hazard en co. King nagelde de 3-0 in het kruis.

   

  Chelsea kroop naar het einde, maar Bournemouth was nog niet klaar met de afslachting. Diep in de extra tijd kopte Daniels een vierde roos binnen.

  VIDEO: Bournemouth deelt kletsen uit aan Chelsea

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 96 match afgelopen
  2. tweede helft, minuut 96. Einde. Afgefloten! De tweede helft was een lange lijdensweg voor Chelsea, dat hier toch wel vernederd wordt.
  3. tweede helft, minuut 95. En dat is 4. Chelsea moet de kelk tot de bodem ledigen. Diep in de extra tijd knikt Daniels de 4-0 binnen. Wat. Een. Afgang. .
  4. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 95 door Charlie Daniels van Bournemouth. 4, 0.
  5. tweede helft, minuut 95. Vervanging bij Bournemouth, Chris Mepham erin, Junior Stanislas eruit
  6. tweede helft, minuut 94. Stanislas kan het mes nog wat dieper steken, maar plant de bal tegen de benen van Rüdiger. .
  7. tweede helft, minuut 92. Vervanging bij Bournemouth, Charlie Daniels erin, Ryan Fraser eruit
  8. tweede helft, minuut 90. We krijgen 5 minuten extra tijd. Willian opent die toegevoegde tijd met een opportunistische trap. Chelsea is op weg naar zijn vijfde nederlaag van het seizoen. .
  9. tweede helft, minuut 88. De minuten tikken weg. Chelsea zal met zijn gedachten al bij de volgende wedstrijd zitten, Bournemouth heeft de linkerkolom weer in het vizier.
  10. tweede helft, minuut 80. Chelsea dringt nog even aan, maar Boruc staat pal op een kopbal. De doelman staat zijn mannetje en draagt mee zijn steentje bij.
  11. tweede helft, minuut 78. Invaller Loftus-Cheek duwt de bal voorlangs naast. De beste kans voor Chelsea na de pauze, maar bij deze tussenstand lijkt het geloof op puntengewin toch echt wel weg.
  12. tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Chelsea, Ruben Loftus-Cheek erin, Mateo Kovacic eruit
  13. tweede helft, minuut 75. Chelsea plat op de mat. Chelsea is nu helemaal uitgeteld. Met z'n tweede van de avond bezegelt King het lot van Chelsea. Stanislas kruipt weg in de rug van Luiz, voelt Rüdiger komen en legt panklaar voor King. Hij nagelt de 3-0 in het kruis. .
  14. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 75 door Joshua King van Bournemouth. 3, 0.
  15. tweede helft, minuut 73. Manchester City dat gisteren verloor, United dat pas in de extra tijd een punt behaalde, Liverpool, Tottenham en Chelsea dat op puntenverlies afstevenen: het is voorlopig een vreemde speelronde in de Premier League.
  16. Gele kaart voor Andrew Surman van Bournemouth tijdens tweede helft, minuut 72
  17. tweede helft, minuut 68. Vervanging bij Bournemouth, Jordon Ibe erin, David Brooks eruit
  18. tweede helft, minuut 68.