4. 90+3' - Doelpunt - Harry Winks (1 - 2)
    Premier League - speeldag 23 - 20/01/19 - 17:00
    Harry Winks
    1 - 2
    Harry Winks
    90+3'

De Londense derby tegen Tottenham heeft een erg zure nasmaak gekregen voor Fulham. De thuisploeg had een verdiend punt in handen, maar in minuut 93 besliste Winks daar anders over. Toch heerst er geen absolute feeststemming bij de Spurs want de grote ziekenboeg krijgt er ook nog Dele Alli bij.

Llorente kreeg in afwezigheid van Kane en Son de verpletterende verantwoordelijkheid om te zorgen voor de doelpunten bij Tottenham. Na 17 minuten vervulde de Spanjaard zijn taak al, maar hij vergiste zich van doel. Na een corner verschalkte hij zijn eigen doelman.

Owngoal of niet, de voorsprong was niet onverdiend voor de thuisploeg. Fulham, met aanwinst Babel in de aanvalslinie, was gretig. Het eiste de beste kansen op voor de pauze. Een goal van Mitrovic werd afgekeurd voor buitenspel.

Dele Alli kon net na de pauze eindelijk voor bezoekend gevaar zorgen. Hij kopte een voorzet van Eriksen aan de tweede paal binnen. Even nam Tottenham de touwtjes in handen, maar Fulham concentreerde zich meer en meer op het verdedigen van een punt. Dat leek ook te zullen lukken, maar Harry Winks had een ander idee.

Bij de allerlaatste aanval van de partij kopte hij de winning goal binnen. De driepunter is belangrijk voor Tottenham want er leeft nog een sprankeltje hoop op de titel. Wel een domper op de feestvreugde was het uitvallen van Dele Alli met een hamstringblessure.

De vroege owngoal van Llorente

De geblesseerde Kane is blij dat iemand zijn taak overneemt

Eerste zege sinds maart 2014 zonder Kane of Son in het team

90+5'

Einde: 1-2

Tottenham gunt Fulham geen zuurverdiend punt in de Londense derby. Winks scoort de 1-2 in de laatste minuut.
    90+3'

Winks met de winner!

Tottenham dompelt Craven Cottage in rouw. Winks kopt bij de allerlaatste aanval de winnende treffer op de valreep nog binnen.
    90+3'

Georges-Kévin N'Koudou (Tottenham Hotspur) schildert een voorzet op het hoofd van Harry Winks en die kopt de 1 - 2 tegen het net.
    Harry Winks
    90+3'
    Nog een slap kopballetje van Llorente. Rico is echt niet onder de indruk.
    90+3'
    De poging wordt gered door Sergio Rico (Fulham), die geen rebound weggeeft.
    90+3'
    De voorzet komt tot bij Fernando Llorente (Tottenham Hotspur). Zijn kopbal gaat richting doel...
    90+2'
    Maxime Le Marchand (Fulham) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
    90+2'
    Calum Chambers (Fulham) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
    90+1'
    Bryan draait in de toegevoegde tijd nog een vrije trap gevaarlijk de zestien in. Lloris kan die niet klemmen en zo blijft het even zweten voor Tottenham, maar de score verandert niet.
    90+1'
    Davinson Sánchez (Tottenham Hotspur) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
    90+1'

90'
    89'
    Pochettino kijkt toch maar bedenkelijk langs de zijlijn. Ranieri staat een beetje verder met grote gebaren zijn ploeg te sturen.
    87'
    Dele Alli begraaft zijn gezicht in zijn handen. Hij zit geblesseerd op de bank. N'Koudou is zijn vervanger. De kern van Tottenham oogt erg mager.
    86'
    De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Ryan Sessegnon (Fulham) stond buitenspel.
    83'

Euvel bij Alli

Is Dele Alli de zoveelste naam in de ziekenboeg van Tottenham? De aanvaller grijpt naar zijn achterbeen. De verzorgers zien meteen dat het ernstig is.