• home
 • video
 • pas verschenen

  Manchester City boekt een poepsimpele zege bij de rode lantaarn

  einde
  03
  1. 43' - Geel - Jonathan Hogg
  2. 30' - Geel - Juninho Bacuna
  3. 27' - Geel - Kyle Walker
  4. 18' - Doelpunt - Danilo (0 - 1)
  1. 80' - Verv. Ilkay Gündogan door Fabian Delph
  2. 72' - Verv. Leroy Sané door Bernardo Silva
  3. 64' - Verv. Juninho Bacuna door Alex Pritchard
  4. 59' - Verv. Adama Diakhaby door Steve Mounié
  5. 59' - Verv. Fernandinho door David Silva
  6. 56' - Doelpunt - Leroy Sané (0 - 3)
  7. 54' - Doelpunt - Raheem Sterling (0 - 2)
  8. 50' - Geel - Fernandinho
  18'Danilo0 - 1
  54'Raheem Sterling0 - 2
  56'Leroy Sané0 - 3

  Manchester City heeft de kloof met leider Liverpool weer op 4 punten gezet. City kwam bij hekkensluiter Huddersfield Town geen seconde in de problemen. 0-3 was de logische eindstand. 

  De slechtste aanval tegen de beste aanval in Engeland: voor hekkensluiter Huddersfield Town beloofde Manchester City een loodzware brok te zijn en de nummer 20 in de Premier League bleek ook kansloos.

   

  Huddersfield had deze week nog zijn trainer ontslagen, maar ook tegen City was er amper beterschap. De bezoekers hoefden niet eens hun beste niveau uit de reiskoffer te halen om simpel af te rekenen met Huddersfield.

   

  Na net geen 20 minuten hielp de thuisploeg City ook nog een handje: Schindler zette zijn eigen doelman op het verkeerde been na een knal van Danilo. De 0-1 was meteen de 100e roos van City dit seizoen in alle competities.

   

  City liet in het eerste bedrijf maar één schot tussen de palen optekenen, maar een kleine tussensprint kort na de pauze was voldoende om de zege veilig te stellen. Sané was vanuit buitenspel eerst aangever voor Sterling en rondde meteen erna zelf de 0-3 af.

   

  De wedstrijd snakte daarna naar het laatste fluitsignaal. City nam gas terug en had geen zin om Huddersfield in te blikken, de thuisploeg ging tevergeefs op zoek naar een eerredder en zal vooral nog wat meer beseffen dat de reddingsoperatie bijzonder moeilijk zal zijn.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 93. Einde. Mounié krijgt nog een laatste kans op 1-3, maar mist. Dat is meteen het einde van de match. Een verrassing hing nooit in de lucht. Manchester City zet Huddersfield zonder pardon en vooral zonder moeite opzij, al was City zeker niet indrukwekkend. .
  2. tweede helft, minuut 91. We krijgen 3 minuten extra tijd. Alles is al heel lang beslist.
  3. tweede helft, minuut 86. Misser Silva. De 0-4 kleeft toch nog aan de rechter van Bernardo Silva, maar de invaller trapt recht op de borst van doelman Lössl. .
  4. tweede helft, minuut 86. De wedstrijd snakt naar het laatste fluitsignaal. Huddersfield stuurt ook niet echt meer aan op een eerredder, City zit met zijn gedachten al bij de volgende wedstrijden. .
  5. tweede helft, minuut 82. City laat Huddersfield meer en meer komen en Ederson moet toch iets doen om zijn clean sheet te bewaren. De kopbal van Mounié is vooral een fotografenbal voor de City-doelman. .
  6. tweede helft, minuut 80. Vervanging bij Manchester City, Fabian Delph erin, Ilkay Gündogan eruit
  7. tweede helft, minuut 79. Er gebeurt heel weinig op het veld. De verleiding is groot om in te dommelen, maar Mounié schudt ons wakker. Zijn plaatsbal is verdienstelijk en zoeft slechts een metertje naast.
  8. tweede helft, minuut 76. Danilo is zijn doelpunt uit de eerste helft nog niet vergeten en probeert een bisnummer op te voeren. Het blijft bij proberen, want dit schot is een afzwaaier. .
  9. tweede helft, minuut 75. Om 17u sluiten Fulham en Tottenham de 23e speeldag in de Premier League af. Die wedstrijd kunt u zo meteen ook live volgen met tekstupdates. .
  10. tweede helft, minuut 72. Nog 20 minuten en dan mag City deze logische driepunter bijschrijven. Voor Huddersfield wordt het de 16e nederlaag van het seizoen.