Ga naar de inhoud

Zegevierend Leicester City bezorgt overleden voorzitter passend eerbetoon

 1. 45+1' - Geel - Harry Arter
 2. 33' - Geel - Ricardo Pereira

Leicester City heeft vanmiddag zijn eerste wedstrijd sinds het overlijden van zijn Thaise eigenaar Vichai Srivaddhanaprabha tot een goed einde gebracht. Tegen Cardiff City scoorde Gray het enige doelpunt.

Leicester City is in rouw na het overlijden van zijn Thaise eigenaar Vichai Srivaddhanaprabha. Tijdens de opwarming en voor de wedstrijd werd de verongelukte voorzitter geëerd met een tifo en een indrukwekkende minuut stilte.

 

De wedstrijd zelf had weinig om het lijf. Leicester City was de betere van Cardiff, maar echt afstand nemen lukte niet, tot vleugelspeler Demarai Gray Leicester in de 55e minuut op voorsprong bracht. De voorsprong van de bezoekers kwam nooit meer in gevaar.

 

Gisteren raakte bekend dat de spelers, staf en bestuursleden van Leicester City na de wedstrijd naar Thailand zouden afreizen om er de uitvaart van hun overleden eigenaar bij te wonen.

Op Twitter vierde Leicester City de overwinning ingetogen

VIDEO: Tijdens de opwarming stonden de Leicester City-spelers stil bij hun overleden preses

Fase per fase

 1. tweede helft, minuut 95 match afgelopen
 2. Sean Morrison (Cardiff City) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren. tweede helft, minuut 92.
 3. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Jamie Vardy (Leicester City) stond buitenspel. tweede helft, minuut 92.
 4. Marc Albrighton (Leicester City) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Bruno Ecuele Manga (Cardiff City). tweede helft, minuut 91.
 5. Er komen 5 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 90.
 6. Gary Madine (Cardiff City) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander. tweede helft, minuut 90.
 7. Joe Bennett (Cardiff City) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Ricardo Pereira (Leicester City). tweede helft, minuut 89.
 8. Marc Albrighton neemt de hoekschop voor Leicester City. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 89.
 9. Neil Etheridge (Cardiff City) blijft goed naar de bal kijken en duwt de bal weg. tweede helft, minuut 88.
 10. Jamie Vardy (Leicester City) haalt uit met zijn linker... tweede helft, minuut 88.
 11. De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Jamie Vardy (Leicester City) stond buitenspel. tweede helft, minuut 87.
 12. Wes Morgan (Leicester City) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander. tweede helft, minuut 84.
 13. Bij Leicester City wordt de hoekschop genomen door Marc Albrighton. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal. tweede helft, minuut 83.
 14. Leicester City krijgt een vrije trap. Junior Hoilett (Cardiff City) haalde Ben Chilwell onderuit. tweede helft, minuut 81.
 15. James Maddison (Leicester City) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Junior Hoilett (Cardiff City). tweede helft, minuut 79.
 16. Joe Bennett (Cardiff City) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op James Maddison (Leicester City). tweede helft, minuut 77.
 17. Callum Paterson (Cardiff City) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren. tweede helft, minuut 76.
 18. Víctor Camarasa neemt de hoekschop voor Cardiff City. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 76.
 19. Víctor Camarasa (Cardiff City) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt. tweede helft, minuut 76.
 20. Víctor Camarasa neemt de hoekschop voor Cardiff City. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 75.