• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Scorende Hazard dirigeert Chelsea naar 4e zege op een rij

  einde
  20
  1. 33' - Geel - Marcos Alonso
  2. 20' - Geel - Dan Gosling
  1. 88' - Verv. Jefferson Lerma door Lewis Cook
  2. 85' - Doelpunt - Eden Hazard (2 - 0)
  3. 80' - Verv. Joshua King door Lys Mousset
  4. 80' - Verv. Adam Smith door Jordon Ibe
  5. 79' - Verv. Mateo Kovacic door Ruben Loftus-Cheek
  6. 72' - Doelpunt - Pedro (1 - 0)
  7. 70' - Geel - Jefferson Lerma
  8. 65' - Verv. Willian door Pedro
  9. 61' - Verv. Álvaro Morata door Olivier Giroud
  10. 55' - Geel - N'Golo Kanté
  72'Pedro1 - 0
  85'Eden Hazard2 - 0

  Chelsea blijft foutloos door de Premier League walsen. De ploeg van trainer Sarri won in eigen huis met 2-0 tegen Bournemouth en pakt zo 12 op 12. Rode Duivel Eden Hazard deed andermaal zijn duit in het zakje als maker van de 2e goal.

  Bij Chelsea waren ze op hun hoede voor het bezoek van Bournemouth, want het team van Eddie Howe kwam vorig seizoen met 0-3 winnen op Stamford Bridge. De bezoekers wilden dat kunststukje maar al te graag herhalen en zetten van bij de start hoog druk. Chelsea kwam traag op gang, maar trok gaandeweg het spel toch steeds meer naar zich toe.

   

  In de eerste helft bleef de dominantie van Chelsea echter vooral beperkt tot balbezit. Bournemouth kwam er steeds minder uit, maar bij de thuisploeg ontbrak steeds de laatste pass. Vlak voor rust leek Alonso dan toch een opening te vinden, maar zijn schot belandde op de paal, waardoor de bezoekers de rust zonder kleerscheuren bereikten.

  Invallers breken de ban, maximum blijft behouden

  Na de rust kregen we grotendeels hetzelfde spelbeeld: Chelsea domineerde, Bournemouth loerde op de counter. Sarri wou meer slagkracht voorin en gooide met Pedro en Giroud twee verse krachten in de strijd.

   

  Pedro, die niet erg tevreden leek met zijn invallersrol, toonde zijn coach vrijwel meteen dat hij in de basis had moeten staan. Na een snelle aanval kwam de bal bij hem, en de Spanjaard brak de ban met een laag schot in de hoek.

   

  Uiteindelijk was het Eden Hazard die het lot van Bournemouth bezegelde. Na een knappe één-twee met Alonso zette onze landgenoot de 2-0-eindstand op het bord. Verdiende overwinning voor Sarri en co, die met 12 op 12 de interlandbreak ingaan. Voor Bournemouth is het de eerste nederlaag van het nieuwe seizoen.

  Fase per fase

  1. einde, 17 uur 52. Chelsea wint en behoudt het maximum. Mason vindt het mooi geweest en fluit de wedstrijd af. Invaller Pedro en uitblinker Hazard zorgden ervoor dat de thuisploeg haar perfect rapport behoudt: 12 op 12 voor Sarri en co. .
  2. tweede helft, minuut 90. Opnieuw Fraser. Weer een mogelijkheid voor de bezoekers. Fraser krult de bal richting verste winkelhaak, waardoor Kepa toch nog alert moet blijven. De bal verdwijnt in hoekschop, maar die brengt geen gevaar. .
  3. tweede helft, minuut 89. Kansje Bournemouth. Bij Bournemouth proberen ze er nog het beste van te maken, maar een voorzet van Fraser gaat aan alles en iedereen voorbij. De fase wordt bovendien afgevlagd voor buitenspel. .
  4. tweede helft, minuut 88. Vervanging bij Bournemouth, Lewis Cook erin, Jefferson Lerma eruit
  5. tweede helft, minuut 86. 2-0 Hazard. Hazard, alweer de uitblinker vandaag bij Chelsea, beslist de wedstrijd. Hij zet een een-tweetje op met Alonso en trapt de bal voorbij Begovic. Knappe goal voor onze landgenoot.
  6. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 85 door Eden Hazard van Chelsea. 2, 0.
  7. tweede helft, minuut 83. Pedro mist schot. Loftus-Cheek steekt met een knappe actie het halve veld over, en speelt de bal af bij Pedro. Die wil zijn tweede maken, maar besluit veel te zwak. .
  8. tweede helft, minuut 82. Knappe actie Hazard. Hazard en de ingevallen Loftus-Cheek zorgen voor balbezit op links, tot Hazard met een enorme versnelling de opening forceert. Zijn voorzet is iets te hoog, Begovic kan eenvoudig komen plukken. .
  9. tweede helft, minuut 80. Vervanging bij Bournemouth, Lys Mousset erin, Joshua King eruit