• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Tottenham geeft Man.Utd voetballes in eigen huis

  einde
  03
  1. 24' - Geel - Harry Kane
  2. 19' - Geel - Ander Herrera
  3. 9' - Geel - Lucas Moura
  1. 89' - Verv. Harry Kane door Harry Winks
  2. 84' - Doelpunt - Lucas Moura (0 - 3)
  3. 82' - Verv. Danny Rose door Ben Davies
  4. 77' - Geel - Danny Rose
  5. 76' - Verv. Kieran Trippier door Serge Aurier
  6. 61' - Verv. Nemanja Matic door Marouane Fellaini
  7. 58' - Geel - Antonio Valencia
  8. 58' - Verv. Phil Jones door Victor Lindelöf
  9. 55' - Verv. Ander Herrera door Alexis Sánchez
  10. 52' - Doelpunt - Lucas Moura (0 - 2)
  11. 50' - Doelpunt - Harry Kane (0 - 1)
  50'Harry Kane0 - 1
  52'Lucas Moura0 - 2
  84'Lucas Moura0 - 3

  Manchester United heeft een van zijn zwaarste thuisnederlagen geleden tegen Tottenham. De Spurs, met 3 Belgen aan de aftrap, denderden na de rust over het team van José Mourinho; United kreeg zelf ook wel wat kansen, maar onder meer Lukaku liet er enkele glanzende liggen.

  Terwijl de motor bij Tottenham vanaf de start op volle toeren draait, had Manchester United op de vorige speeldag een blauwtje gelopen bij Brighton. Toch kwam United meteen stevig voor de dag. Lukaku kreeg tot 3 keer toe een kans, maar de afwerking sputterde. Zeker op de foute terugspeelbal van Rose had hij voor een leeg doel beter moeten doen.

   

  Bij Tottenham ontbrak lange tijd het vernuft. Pas toen Eriksen en Dele Alli tegen het einde van de eerste helft hun draai vonden, kwam de machine op gang. Na de rust wierp dat zijn vruchten af in 2 dolle minuten. Eerst torende Kane bij een corner hoog boven Jones uit, daarna bediende Eriksen uitblinker Lucas Moura met de 0-2.

  Het openingsdoelpunt van Harry Kane

  Vertonghen en Alderweireld baas over Lukaku en Fellaini

  Met invaller Fellaini koos Mourinho voor zijn traditionele plan-B. Zo stonden er plots 5 Belgen op het veld. Maar die van Tottenham, zeker de tandem Vertonghen-Alderweireld, waren baas op het veld.

   

  Op de counter maakte Lucas Moura er in de slotfase ook nog 0-3 van. Een ietwat overdreven score, die niettemin pijn zal doen in de rode harten op Old Trafford. Zoveel pijn dat trainer José Mourinho binnenkort de genadestoot krijgt van zijn bestuur?

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 95. Einde: 0-3. Pawson maakt er een einde aan. Manchester United lijdt een van zijn meest pijnlijke thuisnederlagen.
  2. tweede helft, minuut 95. Mourinho geeft Pochettino nu al een sportieve high five.
  3. tweede helft, minuut 93. Van de 5 minuten extra tijd is de helft al voorbij. Er lijkt niet veel meer te gebeuren.
  4. tweede helft, minuut 91. Vrijschop van Alexis Sanchez die een ideale trainingsbal is voor Hugo Lloris. De Fransman behoudt zijn clean sheet. Ook met dank aan Vertonghen en Alderweireld, die kunnen terugkijken op een sterke match.
  5. tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Tottenham Hotspur, Harry Winks erin, Harry Kane eruit
  6. tweede helft, minuut 88. Nog een wanhoopspoging van Lingard, maar meer dan een eerredder zit er niet meer in voor United. Al valt er ook niet veel eer meer te rapen. Als Tottenham nog 1 keer scoort, wordt het op doelpuntensaldo ook nog eens leider.
  7. tweede helft, minuut 87. "Sacked in the morning! He's gonna be sacked in the morning!". De fans van Tottenham treiteren José Mourinho. Is zijn positie onhoudbaar?
  8. tweede helft, minuut 84. Lucas Moura met zijn 2e. Lucas Moura was al een van de uitblinkers en hij zet dat nog eens extra in de verf met zijn 2e van de avond. Kane speelt Lucas aan, die eerst Smalling in de wind zet en dan De Gea klopt.
  9. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 84 door Lucas Moura van Tottenham Hotspur. 0, 3.