• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Kane breekt "augustus-vloek" in verdiende winst tegen Fulham

  einde
  31
  1. 43' - Doelpunt - Lucas Moura (1 - 0)
  1. 89' - Verv. Harry Kane door Harry Winks
  2. 88' - Verv. Aboubakar Kamara door André Schürrle
  3. 85' - Verv. Joe Bryan door Cyrus Christie
  4. 77' - Doelpunt - Harry Kane (3 - 1)
  5. 74' - Doelpunt vrije trap - Kieran Trippier (2 - 1)
  6. 73' - Verv. Tom Cairney door Stefan Johansen
  7. 73' - Verv. Eric Dier door Erik Lamela
  8. 63' - Verv. Davinson Sánchez door Mousa Dembélé
  9. 52' - Doelpunt - Aleksandar Mitrovic (1 - 1)
  43'Lucas Moura1 - 0
  52'Aleksandar Mitrovic1 - 1
  74'Kieran Trippier2 - 1
  77'Harry Kane3 - 1

  Tottenham heeft ook zijn tweede wedstrijd in de Premier League gewonnen. Met Alderweireld en Vertonghen in de basiself, was het een maatje te sterk voor Fulham. Lucas, Trippier en Kane zorgden voor de goals bij de thuisploeg. Voor Kane was het zijn eerste Premier League-goal ooit in augustus.

  Lucas Moura treft raak vlak voor rust

  In de eerste helft was Tottenham, met Vertonghen én Alderweireld in de basis, duidelijk de betere ploeg op het veld. Het begon de wedstrijd met twee uitstekende kansen voor Lucas Moura, maar de Braziliaan vergat af te werken. Tottenham drukte de bezoekers helemaal terug op de eigen helft en domineerde het spel. 

   

  Een schot van Cairney en een gevaarlijke actie van Sessegnon waren de twee hoogtepunten voor Fulham voor de rust. Maar een attente Lloris voorkwam een achterstand voor de thuisploeg. Mitrovic, die aan de wedstrijd begon voor Fulham, kwam nooit in het spel voor.

   

  Vlak voor rust werd Tottenham dan toch beloond voor hun dominantie.  Het was Lucas Moura die met een heerlijke krul de score opende. Moura beloonde zo zijn uitstekende eerste helft met zijn eerste goal ooit in de Premier League. Fulham kon geen weerwoord meer bieden in de resterende tijd en trok met een 1-0-achterstand de kleedkamer in.

  Kane scoort eindelijk in augustus

  Na de rust kwam Fulham vol goede moed weer op het veld. Mitrovic kwam voor het eerst tijdens de wedstrijd in beeld en kon uithalen, maar het geluk stond niet aan zijn zijde. De Servische spits trof de paal.

   

  Op een scherpe counter van Tottenham na, was het voornamelijk Fulham dat de betere ploeg was. En daarvoor werd het uiteindelijk ook voor beloond. Deze keer verschalkte Mitrovic Lloris wel. De Franse doelman had geen reactie op de kopbal van de ex-Anderlecht-speler en kon de gelijkmaker niet voorkomen. 

   

  Na de 1-1 was Fulham nog even baas, totdat Tottenham het commando weer overnam. Op een vrije trap van Trippier kwam het opnieuw op voorsprong. De Brit krulde de bal perfect in doel, waarna Tottenham helemaal ontketend leek te zijn. Het werd al snel 3-1 na een goal van Kane. Eindelijk, zal de spits gedacht hebben. Na 49 doelpogingen in de maand augustus trof hij dan toch voor het eerst raak. Zijn eerste Premier League-goal ooit in augustus.

   

  Fulham mocht blij zijn dat het geen afstraffing meer werd. Na het derde doelpunt van de thuisploeg, kregen Vertonghen en co nog verschillende kansen, maar de score nog meer uitdiepen, zat er niet meer in. Tottenham haalt zo een 6 op 6. Fulham kent geen al te beste terugkeer naar de Premier League en verliest na zijn eerste ook zijn tweede wedstrijd.

  Tweet Alderweireld

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94. Einde wedstrijd. Einde. Tottenham pakt 6 op 6 na een 3-1-zege tegen Fulham. Lucas, Trippier en Kane zorgden voor de goals bij de thuisploeg.
  2. tweede helft, minuut 90. Fulham krijgt nog 3 extra minuten om voor een miraculeuze comeback te zorgen. .
  3. tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Tottenham Hotspur, Harry Winks erin, Harry Kane eruit
  4. tweede helft, minuut 88. Vervanging bij Fulham, André Schürrle erin, Aboubakar Kamara eruit
  5. tweede helft, minuut 85. Vervanging bij Fulham, Cyrus Christie erin, Joe Bryan eruit
  6. tweede helft, minuut 84. Tottenham lijkt helemaal ontketend. Opnieuw mag Kane het eens proberen, maar een tweede doelpunt in augustus scoort de Brit nog niet. Fabri ligt de spits in de weg.
  7. Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 77 door Harry Kane van Tottenham Hotspur. 3, 1.
  8. tweede helft, minuut 77. Kane scoort in augustus! Het is zover, Harry Kane vindt de weg naar doel in augustus. Hij verschalkt Fabri in de verste hoek: 3-1.