Origi zet Liverpool op weg naar de zege met assist en knap doelpunt

3. 81' - Doelpunt - Takumi Minamino (0 - 3)
    Carabao Cup - speeldag 1 - 21/09/21 - 20:46
    81'
    Takumi Minamino
    0 - 3
    81'

Liverpool staat in de 4e ronde van de League Cup. Dankzij een prima Divock Origi, goed voor een assist en een doelpunt, rekenden de Reds af met Norwich City.

Divock Origi kreeg onlangs nog lof toegezwaaid van coach Jürgen Klopp en in het bekerduel tegen Norwich kreeg de Belg nog eens vanaf de aftrap zijn kans.

Al na 5 minuten bedankte hij voor het vertrouwen. Origi kopte een corner naar de grond en Minamino was er als de kippen bij om de bal in doel te mikken. Vlak voor de rust liet de thuisploeg de kans liggen om langszij te komen. Liverpool-keeper Kelleher stopte de elfmeter van Tzolis.

Na de pauze kroop Origi zelf in de rol van afwerker. Met een mooie overhoekse kopbal maakte hij er 0-2 van. In de slotfase van de wedstrijd prikte Minamino nog zijn tweede van de avond binnen.

De assist en het doelpunt van Divock Origi:

Takumi Minamino (Liverpool) scoort. Het staat 0 - 3.
    78'
    72'
    Norwich City
    45+4' eerste helft
    43'

Penalty gemist voor

De strafschop voor Norwich City is een klusje voor Christos Tzolis, maar zijn poging wordt gered door de doelman.