• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Dortmund laat weer punten liggen, ondanks heerlijke treffer Reyna

  1. 41' - Geel - Evan Ndicka
  2. 9' - Doelpunt - Daichi Kamada (1 - 0)
  1. 88' - Geel - Emre Can
  2. 85' - Geel - David Abraham
  3. 82' - Geel - Filip Kostic
  4. 74' - Verv. Aymen Barkok door Dominik Kohr
  5. 74' - Verv. André Silva door Bas Dost
  6. 74' - Verv. Julian Brandt door Jude Bellingham
  7. 66' - Verv. Sebastian Rode door Stefan Ilsanker
  8. 64' - Geel - Djibril Sow
  9. 60' - Geel - Sebastian Rode
  10. 56' - Doelpunt - Giovanni Reyna (1 - 1)
  11. 47' - Geel - Daichi Kamada

  Borussia Dortmund dreigt voeling met de top in de Bundesliga te verliezen na 1 op 6. Ook tegen Eintracht Frankfurt konden Axel Witsel en co. niet aanknopen met de overwinning. Uiteindelijk bezorgde de 18-jarige Giovanni Reyna de bezoekers nog een punt met een heerlijke treffer.

  In de Champions League kon Dortmund zich zonder problemen plaatsen voor de volgende ronde, maar in de competitie hapert de motor. Na een verrassende nederlaag tegen Keulen is het ook in Frankfurt niet verder geraakt dan een gelijkspel.

   

  Daichi Kamada (ex-STVV) bezorgde Dortmund na 9 minuten al kopzorgen. De Japanner werkte de assist van Hinteregger feilloos af. Zonder de geblesseerde Erling Haaland hadden de bezoekers de nodige moeite om de scheve situatie recht te zetten.

   

  Maar er loopt nog jong geweld rond bij Dortmund. De 18-jarige Giovanni Reyna nam na de rust de gelijkmaker voor zijn rekening met een snoieharde knal in de linkerbovenhoek. 

   

  Dortmund drong nog aan, maar meer dan een punt kon het niet meer afdwingen. Bayern München kan tegen RB Leipzig meteen twee concurrenten op achterstand zetten.

  De gelijkmaker mag gezien worden:

  Fase per fase