55'
Marco Friedl
2 - 2
55'

Borussia Dortmund heeft de maand september afgesloten met een 3e gelijkspel op een rij. De 0-0 in de Champions League tegen Barcelona was een meevaller, maar in de Bundesliga bleef het nu al voor de tweede keer op een rij op een 2-2 steken. Hazard gaf de tweede aan tegen Werder Bremen.

Dortmund stond snel op achterstand in eigen huis. Na een onoplettendheid op het middenveld, Witsel kon het niet rechttrekken, knalde Rashica overhoeks binnen: 0-1.

90 seconden later sloeg Dortmund al terug. Götze kopte van dichtbij een voorzet van Piszczek binnen: 1-1.

De thuisploeg was gelanceerd en gretig op zoek naar een voorsprong. Sancho en Hazard lieten de tweede van de avond liggen, onze landgenoot maakte zijn misser wel goed met een assist voor Reus: 2-1.

In de tweede helft was Dortmund-doelman Bürki kansloos toen Friedl na een hoekschop scoorde. De 2-2 was meteen ook de eindstand.

Woensdag kan Dortmund nog eens proberen te winnen. Dan trekt het in de Champions League naar Slavia Praag.

90+2'
Paco Alcácer (Borussia Dortmund) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast.
90+2'
De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Thorgan Hazard (Borussia Dortmund), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt.
90+2'
Thorgan Hazard neemt de hoekschop voor Borussia Dortmund. Hij dropt de bal centraal voor doel.
90+1'

90'
Nuri Sahin neemt de hoekschop voor Werder Bremen. Hij dropt de bal centraal voor doel.
89'
Benjamin Goller (Werder Bremen) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
88'
88'
86'
Thorgan Hazard (Borussia Dortmund) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Marco Friedl (Werder Bremen).
85'
Redding van Roman Bürki (Borussia Dortmund), die de bal al duikend kan pareren.
81'
Marco Friedl (Werder Bremen) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Manuel Akanji (Borussia Dortmund).
80'
78'
Julian Brandt (Borussia Dortmund) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
78'
Thorgan Hazard (Borussia Dortmund) kan aanleggen met zijn rechtervoet, maar zijn schot wordt afgeblokt.
77'
De poging wordt gered door Roman Bürki (Borussia Dortmund). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen.