Ga naar de inhoud

EK-Kort: Chilwell en Mount nog steeds afwezig bij training in Engeland

 za 26 juni 2021 15:01

De 1/8e finales van het EK worden vandaag op gang getrapt door Wales-Denemarken (18.00u) en Italië-Oostenrijk (21.00u). Lees hier alle nieuwtjes die niet te maken hebben met onze Rode Duivels.

UEFA Euro 2020 - 1/8e finales

16:48

Synchroonspringen op training bij Engeland

14:55

Chilwell en Mount niet op training van Engeland

Engeland-internationals Ben Chilwell en Mason Mount zijn onzeker voor de 1/8e finales tussen Engeland en Duitsland, dinsdag op Wembley. 

De twee Chelsea-spelers werden geïsoleerd van de rest van het team nadat ze contact hadden met de Schotse Billy Gilmour, die positief testte op Covid-19. 

Chilwell en Mount, afgelopen dinsdag nog afwezig tegen Tsjechië, hebben inmiddels negatief getest, maar hebben vandaag nog niet deelgenomen aan de training van de Three Lions. 

Ze volgen momenteel een individueel programma. Harry Maguire, die donderdag de indoortraining hervatte na zijn enkelblessure, heeft de groepstraining wel hervat.

13:07
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
13:03

De Tsjechen vliegen later naar Boedapest

De Tsjechen hebben hun training in Boedapest van vandaag vervangen door een training in het eigen Praag. De reden? Technische problemen met het vliegtuig dat Tsjechië naar de Hongaarse hoofdstad moest brengen.

Tsjechië speelt zijn 1/8e finale zondag tegen Nederland. De spelers zouden deze namiddag het stadion van Boedapest verkennen en er ook trainen, maar dat gaat dus niet door. Het elftal reist nu pas in de vooravond naar Hongarije.

08:34

Als het goed is, moet het gezegd worden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.