EK kort: Gündogan en Rüdiger ontbreken op training, Bale wil international blijven

  Vandaag staan op het EK opnieuw twee 1/8e finales op het menu. Met Nederland-Tsjechië en België-Portugal zijn dat twee mooie gerechtjes. In dit artikel kunt u alle nieuwtjes van vandaag op de voet meevolgen.

  Fase per fase

  spinner
  1. 17 uur 10. Italiaanse goals zijn altijd mooier wanneer vergezeld van Italiaanse commentaar.

   Italiaanse goals zijn altijd mooier wanneer vergezeld van Italiaanse commentaar

  2. 17 uur 05. Jordan Larsson - zoon van - trapt de bal op slinkse wijze voorbij een grabbelende doelman op training.

   Jordan Larsson - zoon van - trapt de bal op slinkse wijze voorbij een grabbelende doelman op training

  3. 13 uur 58. Gündogan en Rüdiger ontbreken op training bij Duitsland. Dinsdagavond staat op Wembley de kraker tussen Engeland en Duitsland op het programma. De Duitsers kennen geen zorgeloze aanloop richting het duel. Zo moesten Antonio Rüdiger (verkouden) en Ilkay Gündogan (hoofdblessure) een van de voorbereidende trainingen laten schieten. Allebei zullen ze wel mee de verplaatsing naar Londen maken. Het is nog afwachten of ze ook in de basis kunnen starten. .
  4. 12 uur 38.
  5. 12 uur 33. Bale: "Ik blijf voor Wales spelen". Gisteren liep een ontstemde Gareth Bale weg van een journalist die hem de vraag stelde of er met de uitschakeling van Wales op het EK ook een einde gekomen is aan zijn interland-carrière. Bale had duidelijk genoeg van het constante gepeuter naar zijn toekomst, want dit soort vragen had hij ook de dagen ervoor meermaals gekregen. Op de Welshe zender S4C toont de bijna 32-jarige aanvaller zich wat spraakzamer. "Ik wil blijven spelen", zegt Bale. "Ik zal voor Wales uitkomen tot de dag dat ik stop met voetballen." .
  6. 10 uur 03.
  7. 10 uur .
  8. 08 uur 20.
  9. 08 uur 19. Blog van 27 juni. Vandaag staan op het EK opnieuw twee 1/8e finales op het menu. Met Nederland-Tsjechië en België-Portugal zijn dat twee mooie gerechtjes. In dit artikel kunt u alle nieuwtjes van vandaag op de voet meevolgen. .