Ga naar de inhoud

Duivelsblog: De Bruyne ontbreekt opnieuw op training Duivels

 do 10 juni 2021 16:25

Nog 2 keer slapen en de Rode Duivels openen hun EK in Sint-Petersburg tegen Rusland. Vandaag zijn ze nog gewoon in hun basecamp in Tubeke. Wij houden je hier op de hoogte van de nieuwtjes van de dag. 

Fase per fase

19:33

Dries Mertens is de Duivel van de dag: "Doku? Als dat de beste keuze is om te winnen, doe maar"

18:04

De Bruyne traint ook vandaag niet mee met de groep

17:54
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
17:42

Opnieuw geen Kevin De Bruyne op training Duivels

Net als gisteren traint Kevin De Bruyne nog niet mee met de groep bij de Rode Duivels. Hij volgt een individueel programma.

17:21

Koninklijk bezoek in Tubeke:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
17:06

Ik denk niet dat het nu of nooit is. Ik geloof dat de jonge spelers makkelijker kunnen doorgroeien en kunnen genieten van de nieuwe accommodatie. Daarenboven zit er veel talent in de "nieuwe" lichting.

Dries Mertens
17:04

Ik voel de honger en de zin, maar ik zou niet meteen zeggen dat we meer ervaring hebben dan de vorige keer. Toen hadden we ook Fellaini, Dembélé en Kompany.

Dries Mertens
17:02

Doku houdt zichzelf scherp. Het is echt een geweldige speler en het is leuk om mee te werken. Ik hoop dat hij zich kan blijven doorzetten. Het is mooi voor België dat er zo'n jongens komen bovendrijven.

Dries Mertens
17:01

Ik denk sowieso - met onze brede kern - dat we kunnen profiteren van de 5 wissels. Voor ons is dat een voordeel.

Dries Mertens
16:59

Ik denk niet dat ik weg ga gaan bij Napoli. Voor mij is daar geen reden voor.

Dries Mertens
16:57

De grote favorieten zijn Frankrijk en Engeland, die steeds thuis mogen spelen. Met Italië en ons zal er ook rekening gehouden moeten worden.

Dries Mertens
16:55

De Koning heeft me gefeliciteerd met mijn Maradona-record én hij heeft ons natuurlijk succes gewenst voor het toernooi.

Dries Mertens
16:54

Het is vooral leuk dat we weer supporters hebben. Al is het wel geen voordeel om in stadions te spelen vol supporters van de tegenstanders.

Dries Mertens
16:50

Ik heb maar 1 doel in mijn kaartcarrière: Mertens laten verliezen. Het is irritant hoeveel geluk hij heeft. Ik verdenk hem wel van valsspelen. Mignolet zie ik graag komen. Die heeft iets minder geluk.

Jan Vertonghen
16:47

Ik voel me goed en blijf zo lang mogelijk doorgaan. Ik sta altijd klaar voor de Rode Duivels, op en naast het veld. Ik ga nu wel niet in een rolstoel op het veld staan (of zitten). De trainer zal wel beslissen.

Jan Vertonghen
16:45

Rusland doet het altijd goed op grote toernooien. Ze hebben een sterke ploeg met heel wat individueel talent. We benaderen ze met veel respect, maar willen absoluut winnen.

Jan Vertonghen