Duivelsblog: De Bruyne ontbreekt opnieuw op training Duivels

  Nog 2 keer slapen en de Rode Duivels openen hun EK in Sint-Petersburg tegen Rusland. Vandaag zijn ze nog gewoon in hun basecamp in Tubeke. Wij houden je hier op de hoogte van de nieuwtjes van de dag. 

  Fase per fase

  1. 20 uur 37.
  2. 19 uur 33. Dries Mertens is de Duivel van de dag: "Doku? Als dat de beste keuze is om te winnen, doe maar".

   Dries Mertens is de Duivel van de dag: "Doku? Als dat de beste keuze is om te winnen, doe maar"

  3. 18 uur 18.
  4. 18 uur 04. De Bruyne traint ook vandaag niet mee met de groep.

   De Bruyne traint ook vandaag niet mee met de groep

  5. 17 uur 42. Opnieuw geen Kevin De Bruyne op training Duivels. Net als gisteren traint Kevin De Bruyne nog niet mee met de groep bij de Rode Duivels. Hij volgt een individueel programma. .
  6. 17 uur 06. Ik denk niet dat het nu of nooit is. Ik geloof dat de jonge spelers makkelijker kunnen doorgroeien en kunnen genieten van de nieuwe accommodatie. Daarenboven zit er veel talent in de "nieuwe" lichting. . Dries Mertens.
  7. 17 uur 04. Ik voel de honger en de zin, maar ik zou niet meteen zeggen dat we meer ervaring hebben dan de vorige keer. Toen hadden we ook Fellaini, Dembélé en Kompany. Dries Mertens.
  8. 17 uur 02. Doku houdt zichzelf scherp. Het is echt een geweldige speler en het is leuk om mee te werken. Ik hoop dat hij zich kan blijven doorzetten. Het is mooi voor België dat er zo'n jongens komen bovendrijven. Dries Mertens.
  9. 17 uur 01. Ik denk sowieso - met onze brede kern - dat we kunnen profiteren van de 5 wissels. Voor ons is dat een voordeel. Dries Mertens.
  10. 16 uur 59. Ik denk niet dat ik weg ga gaan bij Napoli. Voor mij is daar geen reden voor. Dries Mertens.
  11. 16 uur 57. De grote favorieten zijn Frankrijk en Engeland, die steeds thuis mogen spelen. Met Italië en ons zal er ook rekening gehouden moeten worden. Dries Mertens.
  12. 16 uur 55. De Koning heeft me gefeliciteerd met mijn Maradona-record én hij heeft ons natuurlijk succes gewenst voor het toernooi. Dries Mertens.
  13. 16 uur 54. Het is vooral leuk dat we weer supporters hebben. Al is het wel geen voordeel om in stadions te spelen vol supporters van de tegenstanders. Dries Mertens.
  14. 16 uur 50. Ik heb maar 1 doel in mijn kaartcarrière: Mertens laten verliezen. Het is irritant hoeveel geluk hij heeft. Ik verdenk hem wel van valsspelen. Mignolet zie ik graag komen. Die heeft iets minder geluk. Jan Vertonghen.
  15. 16 uur 47. Ik voel me goed en blijf zo lang mogelijk doorgaan. Ik sta altijd klaar voor de Rode Duivels, op en naast het veld. Ik ga nu wel niet in een rolstoel op het veld staan (of zitten). De trainer zal wel beslissen. Jan Vertonghen.
  16. 16 uur 45. Rusland doet het altijd goed op grote toernooien. Ze hebben een sterke ploeg met heel wat individueel talent. We benaderen ze met veel respect, maar willen absoluut winnen. Jan Vertonghen.
  17. 16 uur 42. Nu wordt er sneller naar de leeftijd verwezen als ik een mindere match speel. Ik geef altijd 100% en hoop alles te spelen. . Jan Vertonghen.
  18. 16 uur 41. Ik zie Frankrijk en Engeland als de grote favorieten, maar niemand zal graag tegen ons spelen. We kunnen iedereen aan, maar een uitgesproken favoriet zijn we niet. Jan Vertonghen.