Ga naar de inhoud

Duivelsblog: Belgen weten voor welke match ze moeten trainen

Twee dagen na hun zege tegen Finland kennen de Rode Duivels hun tegenstander in de 1/8e finales: Portugal. Herbeleef de dag van de nationale ploeg in het basiskamp in Tubeke.

de dag van de rode duivels

 1. 23 uur .
 2. 18 uur .
 3. 17 uur 50. Hoe speel je tegen België? Eddy Snelders: "Met veel duelkracht".

  Hoe speel je tegen België? Eddy Snelders: "Met veel duelkracht"

 4. 16 uur 55.
 5. 16 uur 23. In de dagelijkse blik achter de schermen van de Rode Duivels beantwoorden Axel Witsel en Michy Batshuayi korte vragen over hun collega's. Kijk hieronder naar het resultaat. .
 6. 16 uur 22. Een blik achter de schermen van de Rode Duivels:.

  Een blik achter de schermen van de Rode Duivels:

 7. 16 uur 22. Wie mist de bus of het vliegtuig? Michy Batshuayi! Axel Witsel.
 8. 16 uur 21. Wie volgend seizoen de Champions League wint? Eden Hazard en Thibaut Courtois met Real Madrid. Michy Batshuayi.
 9. 16 uur 20. Wie overleeft het langst op een onbewoond eiland? Simon Mignolet. Axel Witsel.
 10. 15 uur 47.
 11. 15 uur 46. Omnisportdag met een boksende Hazard. Het hoeft niet altijd voetbal te zijn voor de Duivels. Via de sociale media delen ze foto's van een boksende Eden Hazard en Jeremy Doku. Nacer Chadli houdt wel van een potje basketbal en voor Axel Witsel en Jason Denayer staat er krachttraining op het programma. .
 12. 15 uur 45. Belgische voetbalbond: "UEFA had regenboogkleuren moeten toelaten in München".

  Belgische voetbalbond: "UEFA had regenboogkleuren moeten toelaten in München"

 13. 13 uur 50.
 14. 13 uur 45.
 15. 11 uur 27. Thorgan Hazard sluit opnieuw aan bij de groep. Vijftien Duivels zijn vandaag het trainingsveld in Tubeke opgelopen: de twaalf spelers die maandag niet in de basis stonden tegen Finland en de drie doelmannen. Ook Thorgan Hazard, die de reis naar Sint-Petersburg voor de match tegen Finland niet had gemaakt door een knieprobleem, traint opnieuw mee.  Martinez had eerder al aangekondigd dat hij dinsdag en woensdag rustdagen zou inlassen, met de focus op recuperatie. De Duivels spelen zondag pas, om 21 u in Sevilla hun volgende wedstrijd. Wie ze in die 1/8e finale zullen treffen, weten ze vanavond pas. .
 16. 11 uur 15.