Ga naar de inhoud
De Duivels trainen in het lentezonnetje.

Rode Duivels trainen in Tubeke: "Voor 1,5 maand afscheid genomen van familie?"

 ma 31 mei 2021 19:22

Vandaag was de eerste dag van de EK-voorbereiding van de Rode Duivels. Onze nationale voetbalmannen werden om 14u in het nationaal oefencentrum in Tubeke verwacht. Volg hier de belangrijkste Duivelse nieuwsupdates van de dag.

stage Rode Duivels

22:48

Aster Nzeyimana in "Laat": "We hebben veel zorgenkinderen"

19:44

Een verslag van de eerste dag van de Rode Duivels in Tubeke

19:43

Een van de gevolgen van zo'n bubbel is dat de Rode Duivels afscheid hebben genomen van hun familie. Voor anderhalve maand tot de finale? Het is toch een verschil met het WK in Rusland, de soepele manier waar Roberto Martinez daar mee omging, waar de familiemomenten een belangrijk element waren waardoor de Duivels er zo goed in hun vel zaten.

Peter Vandenbempt
19:42

Peter Vandenbempt: "Opvallend hoe iedereen al praat over fitheid en vorm richting de volgende ronde"

19:41

De Rode Duivels zijn toegekomen, werden getest en bleven in afzondering in afwachting van hun resultaten. Die zijn allemaal negatief. Vandaag moest de reuzengrote bubbel gecreëerd worden. Corona zal het leven van de Duivels en de volgers ook tijdens het EK bepalen.

Peter Vandenbempt
19:27

Jan Vertonghen slaat een praatje met de bondscoach

19:27

Roberto Martinez in gesprek met Axel Witsel

19:26

De bondscoach verwelkomt Romelu Lukaku

19:22

Bekijk beelden van de eerste trainingssessie in Tubeke

15:39

Geen De Bruyne in openingsmatch EK? Witsel mikt op Finland

Roberto Martinez geeft nog wat duiding bij de blessures van De Bruyne en Witsel. "Ik kan nog niet zeggen of we Kevin meteen zullen kunnen gebruiken in de openingsmatch dat Rusland. We moeten voorzichtig zijn met hem. Witsel? Hij zal zeker niet spelen in de oefenmatchen en eerste twee groepsduels. We hopen hem 100% fit te hebben in de derde poulematch."

15:31

Martinez: "Geen operatie voor De Bruyne"

Roberto Martinez opent zijn eerste babbel met de pers met goed nieuws: "Kevin zal geen operatie moeten ondergaan na zijn blessure in de Champions League-finale."

15:21

Batshuayi draait de parking op in exclusieve wagen

Een Lamborghini Urus, omgedoopt door een gespecialiseerde tuner: de wagen van Michy Batshuayi
15:20

In zomermodus: Jan Vertonghen maakt zijn opwachting in short en met flashy zonnebril

15:14

Hazard: "Ik zal er staan wanneer het EK begint"

Eén van de grote vraagtekens voor het EK: met welk vormpeil staat Eden Hazard straks aan de start? "Ik heb nog wat last van mijn dijbeen", vertelt de aanvaller op het persmoment. "Maar nu krijg ik nog een weekje rust. Misschien zal ik ook nog enkele dagen alleen trainen. Natuurlijk ben ik nog niet 100% op fysiek vlak, maar mentaal zit het wel goed. Ik zal er staan wanneer het EK begint."

14:58

Om 15 uur spreken bondscoach Roberto Martinez en Eden Hazard pers toe

Het eerste van vele perspraatjes: om 15 uur spreekt bondscoach Roberto Martinez voor het eerst de pers toe vanuit de "bubbel". Het is uitkijken naar een update over de toestand van Kevin De Bruyne. Ook Eden Hazard komt de pers te woord staan.