• home
 • video
 • pas verschenen

  Spezia knikkert AS Roma uit de Coppa Italia na knotsgekke wedstrijd

  Napoli is de bekerhouder in Italië, na winst in de vorige finale tegen Juventus met strafschoppen. Hoe liggen de waardeverhoudingen dit seizoen? Volg het op deze pagina.

  Coppa Italia 2020-2021

  1. 23 uur 57. Spezia knikkert AS Roma uit de Coppa. AS Roma zal ook dit seizoen de Coppa Italia niet winnen. In de 1/8e finales was Spezia te sterk na een knotsgekke wedstrijd met 6 doelpunten, 2 strafschoppen en 2 rode kaarten.  Spezia kwam 0-2 voor, maar kon die voorsprong niet vasthouden. In de verlengingen lukte het dan toch voor het team nadat twee AS Roma-spelers een rode kaart hadden gekregen kort na mekaar. .
  2. 19-01-2021.
  3. 23 uur 58. Atalanta stoot door naar kwartfinales. Atalanta is op dreef in de competitie en dat was het vanavond ook in de Coppa Italia. De Russische spits Mirantsjoek opende tegen Cagliari de score net voor de pauze, maar Atalanta botste ook op een sterk keepende Vicario van Cagliari. Cagliari, waar Radja Nainggolan niet in de kern zat, kreeg hoop met de onverwachte gelijkmaker van Sottil, maar Atalanta sloeg meteen terug. Luis Muriel en Sutalo drukten de hoop van Cagliari in de kiem: 3-1. Bij Atalanta speelden ex-Genkenaars Maehle en Malinovski de hele match. .
  4. 23 uur 52. Tweedeklasser SPAL na 40 jaar weer in kwartfinales. Het bekeravontuur van SPAL duurt nog minstens één ronde voort. De tweedeklasser profiteerde optimaal van een rode kaart van Djuricic (ex-Anderlecht) om Sassuolo uit te schakelen met 0-2.  SPAL staat voor het eerst sinds 1981 in de kwartfinales van de Coppa Italia. In de kwartfinales neemt SPAL het op tegen kampioen Juventus. .
  5. 14-01-2021.
  6. 18 uur 05. Bekijk een samenvatting van Fiorentina - Inter.

   Bekijk een samenvatting van Fiorentina - Inter

   Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming gegeven. Klik hier om dit toe te laten of ga naar https://www.youtube.com/watch?v=YEswTBle4-w
  7. 18 uur 02.