Club YLA verkoopt vel duur, maar leider Anderlecht blijft ongeslagen

  In de Scooore Super League werken de ploegen dit weekend hun 5e speeldag af. Leider Anderlecht moet op bezoek bij Club Brugge. Kan het de koppositie verdedigen? Volg de uitslagen hier.

  speeldag 5

  1. 20 uur 21. Oud-Heverlee Leuven heeft onderaan het klassement een goede zaak gedaan. Het won thuis met 4-1 tegen WS Woluwe. Zo schuiven de Leuvense vrouwen naar de middenmoot. .
  2. 16 uur 15. Anderlecht wint en is opnieuw leider. Anderlecht heeft ook zijn 5e partij van het seizoen gewonnen in de Super League. De leider had het op het veld van Club YLA wel niet zo makkelijk als de voorbij weken. Al na 5 minuten kwam de thuisploeg op voorsprong dankzij Temmerman en die 1-0-voorsprong kon Club Brugge nog een uur vasthouden. Pas in het laatste halfuur van de partij begon Anderlecht te scoren. Missipo zorgde voor de gelijkmaker en De Neve scoorde heel snel daarna de 1-2. Bij de 3e goal van Toloba leek de partij gespeeld, maar Club Brugge knokte toch nog terug. Martens zorgde nog voor de 2-3, maar meer zat er niet in. Anderlecht blijft met een perfect rapport aan de leiding in de competitie. .
  3. 18-10-2020.
  4. 19 uur 35. Standard heeft geen problemen met Zulte Waregem. Standard heeft Zulte Waregem vlot opzijgezet met 5-1. De Luikse vrouwen springen zo weer naast Anderlecht naar de tweede plek. Anderlecht volgt op een punt van leider Gent, maar heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld. Morgen speelt paars-wit de topper tegen Club Brugge. .
  5. 17-10-2020.
  6. 22 uur 03. KAA Gent neemt leiding in Super League. Gent heeft de 5e speeldag geopend met een logische zege tegen Charleroi in eigen huis. Al had de thuisploeg het voor de rust wel moeilijk. Gent was de betere ploeg en drong aan, maar scoren lukte niet tegen het bezoekende blok: 0-0. Na de koffie viel wel al snel de verlossende openingsgoal voor Gent dankzij Vande Velde. Plots ging het snel want twee minuten later kreeg de thuisploeg een penalty. Lobke Loonen zette om en dat deed ze in minuut 77 nog eens over toen de bal opnieuw op de stip ging. Vanwynsberghe legde de eindstand vast. Door de zege springt Gent over Anderlecht naar de leidersplaats. Paars-wit moet zondag nog wel aan de bak op het veld van Club Brugge. .