Club YLA verliest maximum tegen Essevee, Standard wint vlot van Genk

  Dit weekend staat de 3e speeldag van het hoogste vrouwenvoetbal in ons land op het menu. Ontdek hieronder hoe de 10 teams het ervan afbrengen.

  speeldag 3

  1. 21 uur 43. Club volgt voorbeeld van Gent, Standard wint vlot. Club Brugge heeft op de derde speeldag thuis niet kunnen winnen tegen Zulte Waregem. Het bleef steken op een scoreloos gelijkspel. Het is nu net als Gent het maximum van de punten kwijt: 7 op 9. Op het veld van Standard werd er wel gescoord. Vier keer zelfs. De thuisploeg nam makkelijk afstand van de bezoekers uit Genk en zo vinden de Luikenaars weer een beetje aansluiting bovenin. .
  2. 03-10-2020.
  3. 23 uur 38. Anderlecht haalt weer uit, Gent verliest 1e punten. Leider Anderlecht heeft nog maar eens zijn status van topfavoriet kracht bijgezet. Het haalde het met 0-7 op het veld van Charleroi en telt nu 9 op 9 met liefst 20 doelpunten voor en 0 tegen. AA Gent verloor zijn maximum na een 1-1-gelijkspel thuis tegen Woluwe, dat zijn 2e punt pakte. Club Brugge is de enige andere nog ongeslagen ploeg. Zij nemen het zaterdag op tegen Zulte Waregem. .
  4. 02-10-2020.