• home
 • video
 • pas verschenen

  JPL-transfers: 1B-leider Seraing tikt nu ook nog Cissé (ex-Standard) op de kop

  De transfermarkt in ons land is gesloten. Hier en daar worden er wel nog spelers opgevist. Wie vertrok er deze zomer naar waar? Lees het hier nog eens na.

  Transfernieuws uit de Jupiler Pro League

  1. 20 uur 33. Seraing haalt ook Cissé nog bij de ploeg. De Belgisch-Guinese verdedigende middenvelder Ibrahima Cissé heeft voor twee jaar getekend bij RFC Seraing. De 26-jarige ex-speler van Standard en KV Mechelen zat zonder club sinds Fulham in februari zijn contract ontbond. Cissé krijgt rugnummer 44 bij de leider in 1B."Ik heb een ambitieuze club gevonden waar een uitstekende sfeer heerst", zegt hij op de website van zijn nieuwe club. "Ik wil de club helpen met mijn ervaring." Seraing strikte vorige week ook al de Bosnische middenvelder Danijel Milicevic (ex-Gent). .
  2. 19-10-2020.
  3. 17 uur 59. Transfervrije Milicevic trekt naar Seraing. 1B-club Seraing heeft zich nog versterkt met de transfervrije Danijel Milicevic. De 34-jarige middenvelder zat zonder club sinds zijn contract bij Eupen op 1 juli afliep. Hij ondertekende bij de Luikse tweedeklasser een overeenkomst voor 2 seizoenen. De Zwitserse Bosniër speelde de voorbije jaren voor Gent, Charleroi en Eupen meer dan 200 wedstrijden in de Jupiler Pro League. Met Gent veroverde hij in 2015 de titel en schitterde hij in de Champions League. Vorig seizoen bij Eupen kwam Milicevic nog tot 5 goals en 7 assists in 23 competitieduels. Zijn nieuwe ploeg, Seraing, getraind door Emilio Ferrera, is na 6 speeldagen de leider in de 1B Pro League. De Luikenaars tellen 12 punten, dat is 1 punt meer dan eerste achtervolger Union. Komende zondag gaat Seraing op bezoek bij RWDM. .
  4. 14-10-2020.
  5. 13 uur 23.
  6. 13 uur 22. Sterkhouder Hoggas langer bij Cercle. Kevin Hoggas (28) heeft zijn contract bij Cercle Brugge verlengd tot juni 2022. Dat heeft de Vereniging woensdag bekendgemaakt. De Franse middenvelder speelt sinds januari 2018 voor Cercle Brugge. Hoggas hielp de vereniging meteen aan de promotie naar 1A. In 41 wedstrijden voor Cercle scoorde hij 6 keer. "Deze contractverlenging brengt voor mij de nodige stabiliteit en continuïteit die ik in deze fase van mijn carrière nodig heb", reageert Hoggas. "Kevin is één van de meest bepalende spelers in ons team: niet alleen omdat hij tot nu toe elke minuut van dit seizoen heeft gespeeld, maar zeker ook omdat hij onze kleuren steevast professioneel én trots vertegenwoordigt", reageert technisch directeur Carlos Avina. .
  7. 07-10-2020.
  8. 18 uur 05. KV Mechelen vist Sandy Walsh op. KV Mechelen heeft zijn verdediging versterkt met Sandy Walsh. De 25-jarige Walsh zat sinds 1 juli zonder club. Zulte Waregem zag geen toekomst meer in de verdediger, maar bij KV Mechelen krijgt hij een nieuwe kans om zich te bewijzen in de Jupiler Pro League. Hij tekent er een contract tot de zomer van 2022. .
  9. 06-10-2020.