Anderlecht Standard 2-0
OH Leuven Gent 0-3

De Gentse vrouwen schieten wel goed uit de startblokken in de competitie

zo 30 augustus 2020 20:01

Vrijdagavond is de Woman Super League begonnen. Op zaterdag hebben Anderlecht en Club YLA hun wedstrijden gewonnen. Zij komen samen met Genk en Zulte Waregem aan de leiding.

20:00

De Gentse mannen hebben de start van de competitie gemist, de Gentse vrouwen zijn wel goed uit de startblokken geschoten.

29/08/20
16:19

Ook Club YLA mist haar start niet

De Brugse dames van Club YLA hebben hun start in de competitie niet gemist. Eendracht Aalst werd met 0-2 opzij gezet. De doelpunten vielen allebei in de eerste helft. Iliano zette de bezoekers na 20 minuten op voorsprong. Minnaert verdubbelde in minuut 40 de score vanop de stip.