• home
 • video
 • pas verschenen

  Transfers JPL: OHL huurt Club-speler, Genk laat Borges vertrekken

  De competitie is begonnen, maar onze clubs proberen nog zaakjes te doen op de transfermarkt. Je leest er alles over op deze pagina.

  Transfers Jupiler Pro League

  1. 21 uur 31.
  2. 21 uur 24. Genk ruilt ene verdediger voor andere. Racing Genk heeft de Mexicaan Gerardo Arteaga verwelkomd. De 21-jarige linksback is vandaag in ons land aangekomen. Het duurt wel even vooraleer hij mag voetballen, eerst moet Arteaga in quarantaine. Neto Borges heeft Genk dan weer verlaten. Hij wordt voor een seizoen verhuurd aan de Braziliaanse middenmoter Vasco da Gama, de club heeft ook een aankoopoptie. Borges kwam anderhalf jaar geleden over van het Zweedse team Hammarby. Mede door blessures kwam de flankverdediger nooit echt aan de oppervlakte in ons land. .
  3. 20 uur 23.
  4. 18 uur 26.
  5. 13 uur 57. Eupen haalt Koné terug . De Ivoriaan Mamadou Koné gaat opnieuw in de voorhoede van Eupen spelen. De 28-jarige spits scoorde in 2018 al eens doelpunten voor Eupen en krijgt nu een nieuwe kans. Hij komt over van de Spaanse tweedeklasser Deportivo La Coruna en tekent een contract tot 2022. .