• home
 • video
 • pas verschenen

  PSG veegt Dijon op een hoopje op weg naar de halve finales, Lyon wint topper

  Rennes en PSG hebben zich als eerste clubs geplaatst voor de halve finales van de Franse beker. In de kraker van de kwartfinales rekende Lyon af met Marseille.

  Fase per fase

  1. 21 uur 01. PSG gaat helemaal loos na de rust. Bijna een helft lang kon Dijon de schijn ophouden tegen PSG, ondanks een own-goal van Lautoa meteen na de aftrap. Maar toen Mbappé er vlak voor de rust 1-2 van maakte, brak het verzet. In de 2e helft vlogen de goals Dijon om de oren. Vooral Sarabia had een begenadigde dag, met 2 goals en 1 assist. Meunier kon ook zijn steentje bijdragen. Hij werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald.
  2. 12-02-2020.
  3. 30-01-2020.
  4. 20 uur 47. PSG klaart de klus zonder Mbappé en Neymar. PSG heeft zonder al te veel problemen Pau uitgeschakeld. De derdeklasser slikte doelpunten van Leandro Paredes en Pablo Sarabia, sterspelers Mbappé en Neymar kwamen niet in actie. In de vorige ronde had Pau nog verrast door eersteklasser Bordeaux te verslaan.
  5. 20 uur 46. Rijsel uitgeschakeld. Voor Rijsel is het bekertoernooi vroegtijdig afgelopen. Het team uit het noorden van Frankrijk verslikte zich in vierdeklasser Epinal.: 2-1.
  6. 00 uur 28. Monaco ligt eruit in de Franse bekercompetitie. Saint-Etienne kwam vanavond met het kleinste verschil winnen in het prinsdom. Denis Bouanga scoorde halverwege de eerste helft: 0-1.
  7. 00 uur 27.